X
 
 

Канибал стана готвач в английски затвор

1371 0
photo of Канибал стана готвач в английски затвор
Снимка: iStock/Guliver
Осъден британски канибал, който удуши две жени и яде от плътта на едната, получи работа в затвора, която не можеше да бъде по-иронична: готвач на колегите си затворници, пише Daily Mirror.

Връзката на Греъм Фишър с храната е толкова нездравословна, от всяка гледна точка той би се вписал във филм на ужасите. През 1998 г. удушава съседката си Клеър Летчфорд, на 40 години, отрязва парче плът от ръката й и я изяжда. Осем дни по-късно 75-годишната Берил О'Конър също беше намерена удушена наблизо, но трупът й не беше канибализиран.

Истински канибал отхапал ухото на поданик на Кралицата

Ужасяваща канибалска проява е предшествала инцидента със звездата на Уругвай Луис Суарес, който заради обвинението, че е ухапал италиан...

В доклада на полицията се казва, че той е подпалил и двете жени, докато са били още живи, но не е ясно дали е ял ръката на Летчфорд сурова или сготвена.

По-късно, зад решетките в затвор с висока степен на сигурност в Бърдмур, Фишър призна, че е убил двете жени, което е довело до 21-годишна присъда. Прокурорите го определиха като "сексуален садист", се казва в статия на Daily Star.

Докато е в затвора, Фишър продължил да преяжда, докато не достига тегло от 133 кг, което принуждава персонала да го облича със специални ленти за пристягане на стомаха на стойност над 18 000 долара.

Затворникът вече се занимава с готвене на храна за колегите си, включително приготвяне на пица, пилешко къри и торти, отбеляза Mirror.

Борис Джонсън тръгна да прави затвори

Новият британски премиер Борис Джонсън обеща 10 000 нови затворнически места, 20 000 нови полицаи и разширяване правомощията на полиция...

"Обичам да готвя ..Обичам да правя пилешко с къри. Моят личен лесен фаворит са сиренето, домата и лукът на тост, приготвени във фурната.“

Фишър разкри, че би искал да работи като психиатричен съветник, за да „помогне на хората, преживели травма“, но призна, че „предвид [неговото] криминално досие е много малко вероятно“.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Световен ден на храната

Световният ден на храната се чества по инициатива на Организацията по изхранване и земеделие към ООН, и се отбелязва ежегодно на 16 октомври. Инициативата...