X
 
 

Мъжът, катерил се по Айфеловата кула, е в психиатрия

2699 0
photo of Мъжът, катерил се по Айфеловата кула, е в психиатрия
Снимка: iStock/Guliver
Мъжът, за когото се смята, че е руснак, който предизвика евакуация на Айфеловата кула, е приет в психиатрично отделение, съобщиха източници от силите на реда.

Човекът предизвика хаос и затварянето на паметника за туристите в понеделник, прекарвайки шест часа, прилепен към външната метална рамка на Айфеловата кула.

Катерач затвори Айфеловата кула за часове, вече е арестуван (ВИДЕО)

Катерачът, заради когото се наложи цялостна евакуация на Айфеловата кула, беше заловен от полицията, след като се катери повече от шест...

Не е разкрита неговата идентичност. Той е разпитан от полицията във вторник и сега е приет в психиатричната болница на полицията.

Открито е разследване за неразрешено влизане в паметник на културата, съобщи източник от съда.

"Това е руснак, който има самоубийствени тенденции", каза източник, близък до случая, с молба да не бъде разкриван.

Пожарникарите, които се включиха в операцията, успаха да убедят облеченият в черно катерач да слезе.

Евакуираха Айфеловата кула

Айфеловата кула бе евакуирана, след като бе забелязан мъж, катерещ се по нея. Властите съветват хората да отложат посещенията си до по-...

Около 2500 души, които бяха дошли да посетят Айфеловата кула, трябваше да бъдат евакуирани в понеделник, но символът на Париж отново работи от днес нормално.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • неолиберални фантасмагории-които клонят към фалшиви новинки 1 неолиберални фантасмагории-които клонят към фалшиви новинки преди 4 месеца Профил на трол?
    Има си хас да не е руснак и да не е луд...Альоууу...чиче Сорос а ма много ти е бедна фантазията...Я си представи ,че е китаец служител на Huawei който протестира срещу хамериканското насилие и изнудване...А да де толкова мозък????