Путин размаха пръст: Русия няма да позволи да бъде разчленена

23187
Путин размаха пръст: Русия няма да позволи да бъде разчленена
Снимка: Getty Images/Guliver

Русия няма да позволи да бъде разчленена по югославски сценарий, така както вече не даде на Хитлер. Това подчерта руският президент Владимир Путин в годишното си послание към руския парламент, което отправя за 11-и път.

В посланието държавният глава подчерта, че санкциите са вредни не само за своя адресат, но и за този, който ги налага. Политиката за сдържане на Русия не е измислена вчера и се провежда всеки път, когато се смята, че страната е станала твърде самостоятелна, предаде ИТАР-ТАСС. Путин е добавил още, че санкциите и ограниченията са добър стимул за ускорено развитие, информира агенция "Фокус".

Путин предлага изправителен труд за дребна корупция

Президентът на Русия Владимир Путин предлага да се наказва дребната корупция с изправителен труд, предават руските агенции. Той е внес...

Западът беше обвинен, че лицемерно прикрива държавен преврат в Украйна с приказки за човешки права. Русия ще уважава Украйна като братска държава, която има право да избере сама своя път на развитие, обеща Путин. В същото време той отбеляза, че събитията са показали, че руската политика в тази страна е правилна. Крим и Севастопол са неотменима част от Русия, даде да се разбере той.

Руският президент обяви, че страната му ще е отворена за света. Никога няма да поемам по пътя на самоизолацията, това би било признак за слабост, изтъкна държавния глава.

Той даде да се разбере, че Русия няма да влиза в една скъпоструваща надпревара във въоръжаването. В същото време той увери, че страната му ще гарантира сигурността си в пълна степен, включително с нестандартни решения, ако се наложи, информира БТА.

 

Путин не изключва да се кандидатира за президент през 2018 г.

Владимир Путин не изключва възможността да се кандидатира на президентските избори през 2018 г. В същото време в интервю за ТАСС той ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа