X
 
 

Съдят българско семейство в Германия за насилие над детето им

1593 2
Съдят българско семейство в Германия за насилие над детето им
Снимка: pixabay.com
Българско семейство ще бъде съдено в немския град Винзен за предполагаема злоупотреба със 7-месечното им дете, съобщава „Ди Велт“.

Съдът във Винзен ще реши следващата седмица съдбата на бебето, поето от социалните грижи, съобщи адвокатът на родителите, Рюдигер Шулц-Ганзен. Момиченцето е настанено в приемно семейство от Службата за младежки грижи на окръг Харбург. Родителите настояват детето да им бъде върнато.

В Германия ползват българи като хора за еднократна употреба

1150 българи и румънци работят при нечовешки условия в месопреработвателните предприятия в Дипхолц (Долна Саксония – бел.ред.), п...

Според описанието на адвоката, българското семейство живее близо до град Харбург. Малко преди Коледа детето е пострадало в автомобилна катастрофа в Унгария. Автромобилът на родителите е ударен от голямо превозно средство с ремарке. Родителите отлетели за Хамбург с пострадалото дете и го закарали в болницата в Алтона, предава БГНЕС.

Там лекарите изразили подозрение, че някои от нараняванията са по-стари. Те установили хематом в главата и фрактури по краката. Възникнал въпрос дали детето е насилствено третирано или е паднало. Родителите обаче не са уведомили за падане.

По искане на Службата за младежки грижи семейният съдът разпореди вземането на детето под опека на 9 януари. Съдът също така изпрати молба за експертно заключение за нараняванията до Университетската клиника Хамбург-Епендорф.

Следващият закрит процес е насрочен за 21 януари.

Германия инвестира 62 млрд. евро за модернизиране на ж.п. системата

Германското правителство във вторник се съгласи да налее 62 милиарда евро за модернизиране на системата на железопътната си мрежа, като...

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Абе мръсна Германия и долна . Сега това да е СИГНАЛ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ живеещи по подобни по платени кочини на Запад. Много е важно. Дори и да приемем , че тези са някакви психопати Българите то пак не може да приемем , че ще си бият 7 месечното си дете. Това е абсурд.
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    В едно от интервютата самата майка признава, че бебето е имало: СЧУПЕНО БЕДРО!, ТЕЖЪК ПРЕСЕН ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩ ВЪТРЕШНОЧЕРЕПЕН ХЕМАТОМ!(отстранен е спешно с операция) ВТОРИ ВЪТРЕШНОЧЕРЕПЕН ХЕМАТОМ ОТПРЕДИ ОКОЛО 40 ДНИ! СТАРИ НЕЛЕКУВАНИ СЧУПВАНИЯ НА ДВАТА ПАЛЕЦА НА КРАКАТА! и други травми. Родителите твърдят, че преди два дни претърпели катастрофа, но на тях самите нищо им няма????Само луд би оста виж още ›› вил детето при тях, без да изясни какво и как е станало!!!
    : 0 !