В Букурещ се проведе едно от най-големите международни изложения на котки

5154
В Букурещ се проведе едно от най-големите международни изложения на котки

Над 200 породи котки бяха представени на есенното международно състезание “SofistiCAT“, което се проведе в последния уикенд на септември в зала „RomExpo” в Букурещ.

Темата на събитието бе „див запад“. Бяха изложени стотици породи котки, например персийски, екзотични, горски, ангорски, бенгалски, британски късокосмести, синя руска котка, сиамски и други. Пет члена на международното жури селектираха котката-победител.

Вижте Леонардо ди Котрио в "Титаник" (ВИДЕО)

Представителите на YouTube канала Pasdidee са заснели видео, в което ключовите сцени от филма „Титаник“ се разиграват от ко...

Изложбата беше отворена между 10 и 18 часа на 26 и 27 септември. Посетителите също така можеха да намерят продукти и аксесоари за котки на промоционални цени. Имаше огромни намаления както за участниците, така и за посетителите.

Любителите на котки също така имаха възможността да дарят пари за кампанията за обгиржването и осиновяването на бездомните котки, както и да осиновят котка на място, тъй като на изложението имаше ваксинирани и стерелизирани бездомни животни за осиновяване.

Билетите за участие в изложението струваха 10 румънски леи, като пенсионерите плащаха два пъти по-малка сума. Децата се допускаха без входна такса.

Източник: Romania Insider

Котки предупредиха стопанката си, че има рак

Британката Стефани Дуди твърди, че трите ѝ котки Рени, Динки и Джафи я предупредили, че има рак, и без тях тя нямаше да е между живите,...

Автор: Теодор Спасов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа