Злото все повече го поглъща: Екстрасенс обясни промяната във външния вид на Путин

13294
Злото все повече го поглъща: Екстрасенс обясни промяната във външния вид на Путин
Снимка: Pixabay

Злото го поглъща и това се вижда в поведението му и дори в чертите на лицето му. Това разказва екстрасенската Магдалена Мочиовски за руския президент Владимир Путин в ефира на канала "Апостроф TV".

"Факт е, че колкото повече човек се занимава с окултни науки, толкова по-тъмна става неговата аура - енергията, която се създава около човека", казва тя. Когато човек се занимава с черна магия, аурата му също драстично потъмнява. Човекът буквално е обвит в черен облак, продължава тя.

"Това се вижда дори по лицето на Путин. Той изглежда много уморен, енергията му практически не циркулира. На лицето му почти отсъстват мимики. И ботоксът, повярвайте ми, няма нищо общо с това", пояснява Мочиовски.

Ръцете на президента на Руската федерация треперят, той се обърква, когато говори, скача от една тема на друга. Преди винаги е бил стегнат и концентриран, но сега той е абсолютно неуравновесен, отбелязва тя.

Всички в момента следят много внимателно психическото състояние на един човек

Мочиовски посочва, че не само украинските, но и всички екстрасенси по света в момента следят внимателно психическото състояние на руския президент. "Съдбата на целия свят сега зависи от характера на един човек, така че този човек е интересен не само за нас, украинците. Но, разбира се, когато говорим за Путин, трябва да сме наясно, че той ще направи всичко възможно да не бъде проследен - затова създава около себе си такава свръхмощна енергийна бариера, която много трудно може да бъде пробита, за да се надникне отвъд нея", добавя екстрасенсът.

Анализатор: Ако Путин унищожи Украйна, всички можем да си събираме багажа и да напускаме Европа

Русия иска да унищожи Украйна и няма да се спре пред нищо затова Запада трябва да използва по-ефективни методи за прекратяване на война...

По думите ѝ, на Путин му е добре известно как работят екстрасенсите още от времето на Студената война и днес той отново е заобиколен от екип от магове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Окултните практики на Путин. Как руският елит с удоволствие подхранва страха му от смъртта 

На въпрос защо руският президент е толкова привлечен от окултното, Мочиовски отговаря, че това е било присъщо и на хитлеристка Германия. "Аненербе открито се е занимавала с магия - същото, което Путин прави и днес. Осъзнавайки, че дните му са преброени, той се опитва да се подсили с различни шамански магически ритуали. Опитва да предскаже бъдещето си, което никой не може да направи, защото екстрасензорното възприятие не е точна наука - не е математика, за да може всичко да се изчисли от А до Я", казва тя.

Въпреки това Путин наистина разчита на нумерологията, както се вижда от датите, които избира, за да направи едно или друго нещо. Например, още от първия ден на войната, всичките му действия са практически свързани с числата 2 и 4, следи се за движението на планетите и т.н. Путин е планирал да превземе Киев за 4 дни - не му се получи. След 4 седмици той трябваше да се оттегли от украинската столица и т.н.

В предишни свои интервюта Мочиовски говори за екип от 13 екстрасенси около Путин, но днес казва, че той увеличава своята така наречена "армия от шамани". Налага му се да попълва екипа си с нови, защото битката се води не само тук, но и на астрален план. Някои от екстрасенсите излизат от играта, на тяхно място трябва да дойдат по-силни. 

Като стар КГБ-ист Путин се доверява само на хартиени доклади

В Русия деца с автомати подкрепиха на митинг Путин и войната срещу Украйна (СНИМКИ)

Синдикати в руския град Новоржев в Псковска област проведоха митинг в подкрепа на руската армия, президента Владимир Путин и "за свят б...

"Всички знаят, че Путин не използва интернет и разни устройства. Той знае, че Бин Ладен е бил проследен чрез телефонно обаждане. Затова, като стар КГБ-ист, той се доверява единствено на старите методи за комуникация - докладите, които му носят на хартия. Той предпочита да вярва на своите шамани, които, образно казано, да гледат в кристалната топка, отколкото на хора, които имат интернет вкъщи и виждат какво се случва по света. Затова го наричат ​​бункерния фюрер. Защото Путин седи в едно затворено пространство, доверява се и използва информацията, която му се носи и се слага на масата. А неговите шамани имат контрол над хората около него", разказва още Магдалена Мочиовски.

Путин даже не крие, че използва нетрадиционни методи за лечение. Неговите шамани му предписват процедури, с които да укрепи тялото си затова той пътува до Сибир и се къпе в еленска кръв и подобни. Но по думите ѝ, тези средства в един момент вече няма да могат да му помогнат, защото с всеки следващ път, когато опитва все повече и повече нетрадиционни методи на лечение, те се изчерпват. 

Отварите на шаманите

Относно методите на шаманите, Мочиовски разказва следното: "Те практикуват много силно метода за увеличаване на енергията чрез специална отвара, която се приготвя в определен ден, по време на пълнолуние. Отварата включва различни съставки, включително кожата на змия, която тя си е сменила. Някои отвари съдържат отровни гъби, еленска урина, смлени еленови рога и други. До известна степен това  помага, но се случва и само плацебо ефектът да помогне, когато човек вярва в това. Има специални гъби и мъхове, които растат само в Сибир, различни лековити растения, които помагат. Но пак казвам: тези неща помагат само за момента."

Когато Путин умре, ние дори няма да го разберем веднага. Руският президент има поне 10 двойници и никой няма да се откаже толкова лесно от идеята да ги използва поне за известно време, казва още тя.

На въпрос дали Путин ще прибегне до ядрено оръжие, Мочиовски отговаря, че няма да му дадат по много причини. "Ако семейството и децата му не са ценни за Путин, то има други хора, които също имат достъп до червения бутон и които ценят семействата си. За Путин децата му не са важни, той отдавна е продал душите им на дявола. Самият той е продал душата си, а след това и тези на децата си, защото, за да удължи живота си, за да продължи договора с дявола, трябва да му дава кръвта си. За него не са важни човешките животи, дори на най-близките му хора. Но за хората около него това не е така и те няма да се съгласят на ядрен удар, защото Европа няма да преживее Трета световна война."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Първата творба на Банкси за 2024 г. разбуни духовете в Лондон (ВИДЕО)

Крим, дроновете срещу руски рафинерии и руските доброволци: Грижите за Путин (ВИДЕО)

Аварийно кацане на самолет в Родос

Измислени гласове и мъртви души за Путин: Примери да искаш (ВИДЕО и СНИМКИ)

Варшава: Замразените активи трябва да се използват за отбрана на Украйна

Шарл Мишел: Ако Европа иска мир, трябва да се готви за война

НА ЖИВО: Кризата в Украйна, 19.03 - Защо германската ракета Taurus е най-желаното от Киев оръжие?

Полша и Германия ще създадат танкова коалиция за Украйна

Зеленски: Жизненоважно е бързото решение на Конгреса на САЩ за помощта за Украйна

Взривове в Белгород, гори завод за ракетни двигатели (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа