6 нови криптовалути с голям потенциал, които да следите през 2023 г.*

3762
6 нови криптовалути с голям потенциал, които да следите през 2023 г.*
Снимка: memag.io

6 нови криптовалути, които могат да се окажат много добра инвестиция през 2023 г.

Криптовалутите са едни от най-новите активи на пазара, особено в сравнение с традиционните такива като облигации и акции. Това ги прави вълнуващ проект, особено с редовното пускане на нови токени на борсите. Всеки един от тях се стреми да отнеме от пазарния дял на лидери като Bitcoin и Ethereum. 

Нека разгледаме задълбочено най-добрите нови криптовалути, които могат да се окажат добра инвестиция през 2023 г., и какво им дава такъв потенциал.

6 нови криптовалути с голям потенциал, които да следите през 2023 г.

Ето някои от монетите, които могат да донесат голяма възвръщаемост през 2023 г. Всяка от тях предлага реална употреба и има голям потенциал за растеж.

● C+Charge - екосъобразно крипто в предварителна продажба, възнаграждаваща шофьорите на електрически превозни средства

● Meta Masters Guild  – чисто нова Web3 криптовалута за мобилни игри

● Fight Out - M2E криптовалута, в която да инвестирате, предлагаща фитнес награди

● Robotera -  крипто игра с токени, подкрепени от LBank Labs

● Calvaria - нова криптовалута с игра, която позволява залагане на токени

● Dash 2 Trade - криптовалута с много успешна предварителна продажба, вече листната на Gate.io

Повече за най-новото крипто тук

Защо тези нови криптовалути могат да се окажат много добра инвестиция през 2023 г.?

Тези, които се чудят какво крипто да закупят през 2023 г., трябва да вземат под внимание дали избраният актив отговаря на техния портфейл. Трябва да се имат предвид фактори като риск и диверсификация.

Този списък се състои от нови проекти, някои вече в етап на листване, като всички те предоставят различни решения и изглежда имат потенциал.

C+Charge (CCHG) - екосъобразна криптовалута в предварителна продажба, възнаграждаваща шофьорите на електрически автомобили

C+Charge и нейният токен CCHG предоставят екологична система за peer-to-peer платежна мрежа, заедно с награди във въглеродни кредити за шофьори на електромобили, които зареждат колите си на специалните им станции.

Предварителната продажба на CCHG започна през декември 2022 г. Тя все още е в първия си етап, като цената на токена е $0,013. Цената на монетата ще се увеличава през етапите на предварителна продажба, като на четвъртия етап ще достигне $0,0235, или 80% увеличение.

Токенът CCHG може да се използва за плащане на такси за зареждане чрез изключителното мобилно приложение на проекта. То може да се използва и за проследяване на въглеродните кредити и опашките на близките зарядни станции.

Предлагането на токени в обръщение на C+Charge е 1 млрд. токена. Проектът е заделил около 8% от тях за ликвидност, докато 40% от CCHG са част от предварителната продажба.

Купете C+Charge сега

Meta Masters Guild (MEMAG) - чисто нова Web3 криптовалута за мобилни игри

Meta Masters Guild е първата в света платформа за Web3 игри, фокусирана върху мобилни устройства. Мисията на проекта е да изгради висококачествени, интегрирани в блокчейн мобилни игри, които ще формират децентрализирана игрална екосистема. Това ще позволи на участниците  да печелят награди в замяна на техния принос към екосистемата.

Всички игри в екосистемата ще използват една валута: токенът на Meta Masters Guild (MEMAG). Предвиждат се награди в играта, наречени „Скъпоценни камъни“, които могат да бъдат конвертирани в MEMAG токени. На играчите ще бъде представен избор да теглят или реинвестират в екосистемата по много начини. Платформата ще се стреми да стимулира играчите да инвестират, както време, така и пари в екосистемата, но същевременно да гарантира, че ще са справедливо компенсирани; нещо, което е необходимо в игрите.

Първи етап от предварителната продажба на това крипто изградени под Етериум вече е в ход, като в момента цената за токен е само $0.007. В следващите етапи, се очаква цената да се покачи.

Купете MEMAG сега

Fight Out (FGHT) – най-новата M2E криптовалута с фитнес награди, в която да инвестирате

FightOut е нов M2E криптопроект. Той се стреми да даде възможност на потребителите да събират повече ползи от активния си начин на живот, включително и парични, и ще възнаграждава потребителите за успешни тренировки, фитнес предизвикателства, спечелени значки и принос в общността.

REPS е токенът на приложението, който ще служи като награда за потребителите. Тези токени, които също могат да бъдат закупени с $FGHT, могат да се използват за мърчове на FightOut, NFT, дистанционни тренировки и тренировъчно оборудване.

FightOut е на първия етап от предварителната си продажба. Тя дава възможност на инвеститорите да закупят евтини токени, които струват само $0,0166. Досега кампанията за предварителна продажба на $FGHT е събрала повече от $2,6 милиона.

На втория етап, който ще започне, след като първият достигне целта си от $5 млн., цената ще скочи до $0,0333, отбелязвайки увеличение от 100%. Планира се тя да започне на 31 март.

Тези, които все още обмислят инвестиция в криптовалута, трябва да побързат, тъй като само 10% от токените са разпределени за ликвидност, така че закупуването им след края на предварителната продажба ще бъде много трудно.

Купете FightOut сега

RobotEra (TARO) - най-новата крипто игра с токени, подкрепени от LBank Labs, в предварителна продажба

RobotEra е нова крипто метаигра, създадена да предостави на играчите многобройни начини за получаване на пасивен доход в играта. Нейният токен - TARO, е в предварителна продажба, така че побързайте! 

TARO може да се използва за закупуване на различни NFT, като например земя на унищожената планета... Таро. Тези NFT могат да се използват за търговия на пазара. Играчите могат да строят върху земята, да я изследват и дори да добиват минерали,

RobotEra разполага с голям запас от токени - около 1,8 млрд. От тях 270 милиона ще бъдат разпределени за предварителната продажба. Цената на един токен на настоящия етап на предварителната продажба е само $0,02. Цената ще се увеличава на следващите етапи, като на финалния етап ще достигне $0,032, отбелязвайки увеличение от 60%.

Купете Robotera сега

Calvaria (RIA) - нова крипто игра, която позволява залагане на криптовалути и продажба на пазара

В Calvaria играчите ще могат да печелят токени чрез участие в играта и чрез принос към екосистемата. Токените на метавселената – RIA – служат не само за награди, но и за осигуряване на икономическа стабилност на системата.

Тези токени действат като награди в играта и могат да се печелят и чрез залагане. RIA, както е името на токена, дават на собствениците му право на глас за бъдещето на екосистемата. Също така, той може да се използва за пазаруване на карти, тестета карти и други екстри.

Чрез правото си на глас собствениците на RIA могат да действат като лица, вземащи решения. Съответната им сила на глас може да бъде определена от количеството токени, които притежават.

Залагането е добре развито в Calvaria. Екипът на проекта отделя за него 10% от всички покупки в магазина. Тези, които залагат своите токени в дългосрочен план, ще получават RIA като дневна награда. RIA могат да бъдат получени и като награда от турнири.

Екипът, който стои зад Calvaria, е проверен чрез doxed и KYC, което допринася много за доверието в проекта.

Предварителната продажба на Calvaria в момента е разпродадена на 88% и се очаква да приключи на 31 януари. Досега нейното IEO е потвърдено от BKEX и LBank.

     Купете Calvaria сега

Dash 2 Trade (D2T) - криптовалута с много успешна предварителна продажба, вече листната на Gate.io

Dash 2 Trade е нов крипто проект, който си заслужава времето на търговците и инвеститорите. Той използва подробно табло за управление, което оказва помощ както на търговците, така и на инвеститорите.

В момента  на писане D2T се намира в кръг на свръхфинансиране. Тя е набрала повече от 13 млн. долара, а в предварителната ѝ продажба останаха налични по-малко от 36 млн. токена. Споменатият кръг на свръхфинансиране приключи на 10 януари, а ICO-то е насрочено за 11 януари, сряда.

D2T ще бъде регистрирана на водещи борси като BitMart, Changelly, Uniswap и LBank, както и на Gate.io.

Токенът ще бъде пуснат на пазара преди планираните 9 етапа. Инвеститорите се нуждаят от надеждни аналитични инструменти след срива на FTX.

D2T се стреми да предостави на трейдърите полезни аналитични инструменти, за да могат те да избягват ненадежни проекти и като цяло да станат по-добри трейдъри. Dash 2 Trade ще използва набор от данни, сигнали и други аспекти, които ще дадат възможност на потребителите да знаят как да постъпят със своите токени - да купят, да продадат или да запазят.

Първоначално токените на D2T бяха 665 милиона, но бяха намалени до 262,5 милиона поради успеха на предварителната продажба. Близо 200 милиона от тях са продадени.


Купете Dash 2 Trade сега

Нови кирптовалуви за инвестиция в момента - заключение

Това ръководство представи най-печелившите нови крипто токени на пазара, като специално внимание бе отделено на тяхната стойност,  употреба и реално използване.

Криптопазарът все още е нестабилен, но тези алткойни са склонни да останат популярни и биха могли да осигурят голям ръст, след като мечият период приключи. А пазарът се движи към възстановяване, като индикации за това дава увеличената пазарна капитализация от над $1 трилион.

*Материалът има информативен характер и не гарантира генерирането на печалба на потребителите на продукта

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com