Алегри е побелял с няколко косъма по време на снощната среща

13495
Алегри е побелял с няколко косъма по време на снощната среща
Снимка: Getty Images/Guliver

Наставникът на "Милан", Масимилиано Алегри, е бил под нечовешко напрежение по време на двубоя между неговия тим и "Аякс" за второто място в групата и продължаването напред в Шампионска лига.

Италианският колос успя да се докопа с неистови мъки до точката, която им гарантира следващата фаза. Всичко това се случи след директен червен картон за капитана на отбора Рикардо Монтоливо. Халфът влезе брутално в глезена на Кристиян Поулсен, като го настъпи така, че за малко да му счупи крака. Логично Хауърд Уеб изгони Монтоливо и домакините останаха с човек по-малко цели 70 минути преди края на мача.

„Не ни бе лесно да играем с 10 човека срещу "Аякс". За нас е от изключително значение, че успяхме да се класираме за следващата фаза на турнира. Кристиан Абиати се справи отлично. Момчетата спазиха дисциплина и играха много добре. Марио Балотели се показа като истински лидер на този отбор. Монтоливо извърши грубо нарушение, но той не е такъв футболист. Съдията взе правилно решение, а за нас бе трудно да играем с 10 човека повече от час. Рами и Хонда са добри футболисти, които ще ни помогнат”, коментира Масимилиано Алегри след инфарктната среща, цитиран от football24.bg.

Неочакван развой на събитията в Шампионска лига

По много интересен начин изглежда крайното класиране в последните четири групи в турнира, след неочакван успех от някои отбори и щастли...

 

 

 

 

Милан издрапа до осминафиналите на Шампионската лига

0:0 – отборът на „Милан” буквално премина през Голгота, но успя да удържи скъпоценно равенство в последния си мач от ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com