ЦСКА Москва: Туре си измисля за расистките обиди

27161
Снимки: Getty Images/Guliver

Словесната война между „ЦСКА Москва” и капитана на „Манчестър Сити”, Яя Туре, продължава, като сега директорът на руснаците, Роман Бабаев, твърди, че оплакванията на Туре са част от конспирация на английски журналисти, които са бесни все още, че Англия загуби надпреварата за домакинство на Мондиал 2018.

Това изказване идва само броени дни след наказанието, което бе наложено на „ЦСКА”, да затвори част от стадиона си за своите фенове, в мача срещу „Байерн”,  който ще се играе по-късно този месец. „Долавя се солидна доза отмъстително влияние в случая от страна на Англия, която не може да преглътне, че загуби домакинството на следващите световни финали от Русия в една честна надпревара”, каза Бабаев, цитиран от изданието „The Sun”. „След двубоя с „Манчестър Сити”, английските журналисти окуражиха Туре и други негови съотборници да раздухат случая. Ние не вярваме, че са доказани расистки прояви от страна на феновете ни”, завършва Бабаев.

В Англия: ЦСКА Москва заслужава да излети от Шампионска лига

ЦСКА Москва заслужава да бъде изхвърлен от Шампионска лига заради расистките прояви на нейните фенове. Това е становището на Кларк Карл...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят