Фърги предупреди "тежкия" Рууни

5890
Фърги предупреди "тежкия" Рууни

Уейн Рууни трябва да тренира здраво, защото може бързо да излезе от форма, предупреди мениджърът му в Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, предаде БГНЕС.

Шотландецът все пак е убеден, че играчът е напълно възстановен и е готов да "експлодира". Рууни направи две асистенции за Робин ван Перси при успеха с 2:1 над Клуж в Шампионската лига и Фърги вярва, че е въпрос на време головете да дойдат за англичанина.

"Рууни е във форма, той тренира наистина добре. Докато бе контузен, това бе ключово за него. Той задържа физическото си ниво, което е важно, защото е тежко момче. Той е много тежък, ще трябва да тренира добре постоянно, няма съмнение", сподели спецът.

Рууни се завръща

Нападателят Уейн Рууни се завръща в състава на Англия след наказание и ще играе в последния мач от групите срещу Украйна."Няма как да о...

"Мисля, че Рууни скоро ще започне да вкарва. Знаем това, предишните му показатели показват, че с напредването на сезона винаги става по-добър в завършващата фаза. Мисля, че той ще експлодира скоро. Това е едва стартът на сезона", каза още Фъргюсън.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят