Германци се редят на опашка за автограф от Неделев

7142
Германци се редят на опашка за автограф от Неделев
Снимка: БГНЕС

Десетки фенове на Майнц се наредиха на опашка за автограф от Тодор Неделев. Българският национал беше избран за основната атракция пред стадион "Кофас Арена" преди домакинската загуба с 0:2 срещу Байерн, пише "Труд". Под бурни аплодисменти от пиещите бира запалянковци Неделев излезе на сцената и даде импровизирано интервю на водещия, който го представи като най-големия талант на Югоизточна Европа.

"Чувствам се страхотно сред вас и се надявам, че скоро ще ви радвам на терена - каза Неделев, който още не е дебютирал за Майнц в официален мач. - Съотборниците ми помагат да науча езика. Атмосферата в отбора е страхотна."

Toдор Неделев: В Майнц са много доволни от мен

"Чакам да дойде шанса ми в Майнц и да го грабна", каза Тодор Неделев след контролата България - Беларус (2:1).Той коментира и представя...

След края на интервюто дойде време за снимки и автографи. Неделев разписваше картички със своя лик, каквито запалянковците в Германия колекционират. После се наредиха фенове на Майнц с шалове и фланелки, на които трябваше да присъства автографът на българската звезда. Докато атракцията продължаваше, група запалянковци започна да скандира името му.

Веднага след шоуто Неделев посрещна своя личен ВИП гост на мача. От Лондон с кола пристигна бившият колоритен вратар на Ботев - Лилчо Арсов. Двамата са близки приятели, въпреки че се засякоха за съвсем кратко при "канарчетата".

На терена Майнц бе от отборите, които най-сериозно се противопоставиха на Байерн през сезона. През първото полувреме тимът на Неделев се държа като равен с равен, а веднага след почивката стресна спокойствието на вратаря Мануел Нойер с греда.

 

Тутоспорт: Ювентус следи Тодор Неделев

  Италианският гранд Ювентус проявява интерес към Тодор Неделев, съобщава авторитетното италианско издание "Tутоспорт". Крилото е...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com