И Шотландия подкрепи Стенли

5072
И Шотландия подкрепи Стенли
Над 57 000 фенове на Селтик и Сейнт Джонстън на крака за българина

Над 57 000 фенове на Селтик и Сейнт Джонстън подкрепиха по изключително трогателен начин бившия играч на "детелините". В 19-ата минута на мача от 32-рия кръг на шотландската Висша лига всички по трибуните станаха на крака и изразиха съпричастност към българина в предстоящата му битка с коварната болест.

На трибуните имаше много хора с фланелки на халфа, транспаранти с пожелания и огромно българско знаме, допълва sport1. Преди двубоя всички играчи на двата тима излезнаха да загряват със специални тениски с пожелания към капитана на Вила, а мениджърът на домакините и приятел на Стенли Нийл Ленън пък през цялото време носеше черна фланелка на Селтик с номер 19 и името на Петров.

Стилиян: Спирам с футбола, ще се боря за живота си

Капитанът на националния отбор на България и на английския Астън Вила Стилиян Петров обяви, че спира с футбола и започва да се бори с л...

Стилян Петров беше играч на шотландския гранд в периода от 1999-та до 2006-та, като за тези години той остави много добри впечатления и стана любимец на феновете. В 228 мача за "зелено-белите" Стилян вкара 55 гола и игра финал за Купа УЕФА през 2003-та, загубен от Порто на Жозе Моуриньо с 2:3.

Самият мач очаквано бе спечелен от домакините с 2:0. Головете паднаха през второто полувреме, а техни автори бяха Самарас и Милър (автогол). Така "детелините" са само на точка от титлата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят