Ибрахимович: Аплодисментите ми не бяха за Роналдо

16227
Ибрахимович: Аплодисментите ми не бяха за Роналдо

Шведът обясни, че аплодисментите му след третия гол на Роналдо в баража не са били за португалеца.

Камерите хвана как нападателят на "ПСЖ" ръкопляска след третото попадение на Роналдо, което на практика сложи край на надеждите на скандинавците за класиране на Световното. Ибрахимович обаче напълно опроверга да е аплодирал звездата на "Реал Мадрид":

Златан: Оставете го Роналдо, Мондиал 2014 се нуждае от мен

Утре Ибра и Роналдо се изправят един срещу друг, защитавайки цветовете на Португалия и Швеция, за място на Мондиал 2014. Това ще е първ...

„Дали съм аплодирал Роналдо? Не, аз просто се опитвах да окуража моите съотборници. Ръкоплясках за да им вдигна духа и да ги мотивирам за последните няколко минути. Важно е да не се предаваш до последния съдийски сигнал, защото и най-неочакваното може да се случи”, коментира бившият футболист на Милан.

Златан призна качествата на Роналдо, но и не пропусна да каже, че грешките в защита на съотборниците му са олеснили задачата на звездата на "белия балет":

„Той очевидно е велик играч, но ние му оставихме прекалено голямо пространство. Никой не е толкова добър, колкото него на контраатака. Този двубой още веднъж показа най-силните му качества.

Той ли е най-добрият в света? Мога само да кажа, че той вкара един гол повече от мен”, заяви звездата на ПСЖ, цитиран от football24.bg.

Пепси сгафи с Роналдо

Голям гаф сътвориха от "Пепси" с реклама, в която Кристиано Роналдо е изобразен като вуду кукла и му се прилагат какви ли не мъчения. Ш...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com