Изнудват Ули Хьонес в затвора

6028
Изнудват Ули Хьонес в затвора
Снимка: Getty Images / Guliver

Бившият президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес е бил заплашен и изнудван, твърди вестник "Билд", който се позовава на свой източник в полицията.

Според най-тиражния европейски вестник 50-годишен мъж е отправил заплахи към Хьонес, обещавайки му трудни времена в затвора. Както е известно, доскорошният шеф на баварския колос трябва да излежи присъдата си от 3.5 години за укриване на данъци в особено високи размери.

Борусия Дортмунд счупи рекорд по посещаемост

Вицешампионът на Германия Борусия Дортмунд строши собствения си рекорд по посещаемост в домакинските срещи. През настоящия сезон "жълт...

Хьонес е получил заплашително писмо в събота. В него той е бил изнудван да предаде 200 000 евро, за да се размине с физически тормоз в затвора. Семейството на Хьонес също е било заплашено с насилие.

Полицията веднага е била информирана за случилото се и е устроила клопка на изнудвача, уговаряйки си среща с него за предаването на парите в Мюнхен.

След като 50-годишният мъж се е появил, той е бил съборен на земята от цивилни полицаи. В опит да избяга с колело, изнудвачът е паднал лошо и е бил откаран в болница, след което е задържан.

 

Гуардиола: Горд съм с играчите, бирата е студена

Наставникът на Байерн Хосеп Гуардиола заяви, че е горд от играчите си през този сезон. "Баварците" са шампиони в Бундеслигата и завърши...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят