Жезуш: Бето игра против правилата

5873
Жезуш: Бето игра против правилата

Треньорът на Бенфика Жорже Жезуш прие трудно поражението на финала в Лига Европа от Севиля (2:4 след дузпи). Специалистът заяви, че вратарят на испанците Бето е повлиял на изхода на мача и е извършил нарушение при изпълнението на дузпите.

"Бето повлия на изхода на мача, португалец е, познава нашия футбол. Но той излезе пред вратата преди удара, направи няколко крачки от линията, това е против правилата", коментира той след поражението.

Севиля влезе в историята на Лига Европа! Не проклятие, а глупост тегне над Бенфика

Севиля влезе в историята на Лига Европа! Испанците надделяха над Бенфика с 4:2 след изпълнение на дузпи и спечелиха третия си трофей от...

"Днес Бенфика направи повече от необходимото, за да спечели. Не заслужавахме да загубим след дузпи, отборът ни изигра едно отлично второ полувреме. Но това е футболът, трябва да приемем поражението", добави португалският специалист.

Жезуш поздрави играчите си и невероятните фенове на отбора. "Все пак Бенфика отново бе на финал в Лига Европа и не загуби нито един мач, с изключение на финала след изпълнението на дузпи. Във футбола не може винаги да печелиш, трябва да отдадем дължимото и на Севиля", завърши треньорът на "орлите".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят