Кака все още е шампион

17124
Снимки: Getty Images/Guliver

Наставникът на „Милан”, Масимилиано Алегри, заяви, че Кака иска да докаже, че „все още е шампион”, откакто се завърна на „Джузепе Меаца”. Бразилецът се завърна „вкъщи” през септември. Той се пресъедини към „росонерите” през 2003г., като четири години по-късно спечели „Златната топка” и бе номиниран за „Футболист на годината”. През 2009г. се присъедини към „белия балет”, като това бе вторият най-крупен трансфер за отбора от Мадрид след Зидан. Последните четири години там бяха, меко казано, рзочароващи за бразилеца, защото той имаше многократни контузии и не успя и да се наложи в състава, а за хората, които не следят толкова изкъсо футболните новини, Кака сякаш се бе оттеглил от футбола.

Снощи бразилецът напомни, че все още е сред най-добрите със страхотния си гол при равенството 1:1 срещу „Лацио”. „Кака постигна велики успехи с тима на „Милан” и сега иска да докаже, че все още е шампион”, казва Алегри пред „Sky Sport Italia.

Барбара Берлускони в посока Милан, а не в политиката

Дъщерята на Силвио Берлускони заяви, че няма да върви по стъпките на баща си, а ще насочи работата си към „росонерите”. Бар...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com