Мартин Йол: Бербатов ни промени

16381
Мартин Йол: Бербатов ни промени

"Ние имаме по-различен отбор от миналия сезон, погледнете само Димитър Бербатов - той е играч, който има основна заслуга за това", похвали българския си нападател за пореден път мениджърът на Фулъм Мартин Йол, предаде БГНЕС.

Отборът от Западен Лондон приема утре на своя стадион тима на Тотнъм. Йол и Бербатов работиха заедно на "Уайт Харт Лейн", а утре техният отбор ще гони нов домакински успех, този път срещу "шпорите", които също се намират в прилична форма.

"Димитър е истинска класа, през последните седмици той трябваше да играе повече в халфовата ни линия, но аз смятам, че той се справи много добре", допълни холандският наставник на "котиджърс".

Бербатов вече е капитан на "Фулъм"

Митко Бербатов и "Фулъм" паднаха за втори пореден път във Висшата лига. Този път "котиджърс" загубиха с 0:1 като гост на "Сток". Берба...

"Бербатов направи това, което се искаше от него, но в крайна сметка той си остава нападател, и то такъв, който бележи много попадения. Видяхте, че той се справи и с тази задача през тази кампания", завърши Йол.

Бербатов, който има 5 гола в 10 мача този сезон, отново ще бъде с капитанската лента в утрешния мач, тъй като Бреде Хангеланд продължава да изтърпява своето наказание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com