Милан подсили редиците с Есиен от Челси

14483
Милан подсили редиците с Есиен от Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

Жозе Моуриньо благодари на ганайския национал за добре свършената работа през всички тези години и така футболистът напусна “Стамфорд Бридж” в посока “Сан Сиро”.

31-годишният футболист се присъедини към “росонерите” като свободен агент. Договорът му е за 18 месеца или до юни 2015г.

Бербатов обратно в Леверкузен

Явно Бербатов е любимец на много хора в Европа и в спекулациите за трансфера му се включиха и от Германия. "Байер Леверкузен" обмисля ...

Есиен триумфира в Шампионска лига с екипа на “сините” през 2012г., а кариерата му стартира в “Бастия” преди да премине в “Олимпик Лион”. Така се стигна и до трансфера му в лондонския клуб през 2005г.

“Проявихме уважение към него като не го спряхме да напусне”, коментира Моуриньо. “Щяхме да се радваме ако беше останал, защото е страхотен футболист, но това е много голям шанс за него. Той все още може да играе на високо ниво и му желая късмет в Италия и на Световното първенство през лятото”, завърши Специалния.

“Щастлив съм от факта, че съм тук. Искам да започна да играя възможно най-бързо. Говорих със Зеедорф преди два дни и нямам търпение да вляза в игра. Искам да благодаря на президента и ръководството на “Милан”, както и на Моуриньо, че ми позволи да нося екипа на “Милан”, сподели Есиен.

Новият треньор на “росонерите” пък ще излезе за първия сблъсък в мениджърската си кариера в Шампионска лига срещу “Атлетико Мадрид” на 19 февруари като домакин.

Бартомеу: Меси си остава тук

Президентът на "Барселона" Хосеп Бартомеу отрече появилите се слухове, че Лионел Меси може да напусне каталунците в посока "ПСЖ". Сп...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят