Миланов: С Бербо в редиците можеше да сме в Бразилия

11490
Миланов: С Бербо в редиците можеше да сме в Бразилия
Снимка: Getty Images/Guliver

Футболист на годината за 2012 сподели, че ако Димитър Бербатов се бе завърнал в националния ни отбор за световните квалификации, то шансовете ни за класиране щяха да се увеличат значително. Георги Миланов каза, че би бил много щастлив ако е имал възможността да играе заедно с Бербатов в приключилата вече квалификационна кампания, пише football24.bg, цитирайки BTV.

Ето какво каза Миланов пред камерите: „Такъв футболист като Бербатов е рядко срещан в България. За мен щеше да бъде голямо удоволствие да играя с него. Ако той беше в атаката, то нещата може би щяха да бъдат по-различни, но не искам да коментирам тази тема. За мен той е голям футболист и му желая всичко най-хубаво. Но с него отборът наистина щеше да изглежда по съвсем различен начин”, коменира халфът на ЦСКА Москва.

Георги Миланов помага на младежите

Титулярът в националния ни отбор ще може да се включи и в двата ноемврийски мача на младежите и да им помогне в двете последни европейс...

21-годишният ни млад талант има до момента 10 изиграни двубоя за клубния си отбор ЦСКА МОсква, като руснаците са повече от доволни от представянето му. За националния ни тим пък, до момента, той има 11 участия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят