Мойс: Не заслужаваме нищо повече

8288
Снимки: Getty Images/Guliver

Дейвид Мойс е разочарован от поредния провал на неговия тим и заяви, че „Юнайтед“ не заслужава нищо повече, след отпадането. Късно снощи „червените дяволи“ бяха елиминирани в реванша на полуфиналите от турнира за Купата на лигата. Техният екзекутор за втори пореден път бе отборът на „Съндърланд“, който ги победи и в първия мач с 2:1.

Нещата през изминалата нощ започнаха добре за „Манчестър Юнайтед“,  които поведоха с 1:0 в 37-ма минута с гол на Евънс. Този резултат се задържа до края на срещата и последваха продължения. Почти до 120-та минута резултатът остана непроменен, когато в 119-та „Съндърланд“ отбеляза първия си гол в срещата чрез Бардзли. Минута по-късно Ернандес възстанови равенството и така срещата се реши с наказателни удари. При тях настъпи изненадващ крах за „Юнайтед“, които успяха да реализират само един гол, а техният съперник отбеляза две попадения и така ще играе на финал срещу „Манчестър Сити“.

Мойс: Още имаме шанс за титлата

Дейвид Мойс не е съгласен с твърденията на Жоза Моуриньо, че с надеждите на „Юнайтед“ за титлата е свършено. Вчера отборът ...

След този пореден позор явно и на Мойс му омръзна само да защитава момчетата си след всяка следваща издънка и все пак критиките му отново не бяха достатъчно остри.

„Не играхме добре. Имахме възможност за второ попадение, но не го реализирахме и не решихме нещата в своя полза. Във футбола винаги има губещи и този път това бяхме ние“.

През настоящата сесия „Юнайтед“ загуби пет срещи на собствен терен, като сега бе изхвърлен от турнира за Купата на лигата насред „Олд Трафърд“, а на 5 януари „Суонзи Сити“ също ги изхвърли от надпреварата за ФА Къп на „Театъра на мечтите“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят