Надежди за Манчестър да излезе от черната дупка

28647
Надежди за Манчестър да излезе от черната дупка
Снимка: Getty Images / Guliver

Треньорът на „Червените дяволи”, Дейвид Мойс, се надява на успех срещу „Реал Сосиедад”, който да помогне за изход от „черната дупка”, в която са попаднали неговите футболисти от началото на сезона.

Феновете на „Манчестър Юнайтед” не помнят такъв лош старт в първенството от 24 години насам, като след осем изиграни двубоя теизостават зад лидера „Арсенал” с осем точки. В последните си два мача „Червените Дяволи” записаха равенство 1:1 със „Саутхемптън”, а преди това допуснаха поражение от „Уест Бромич”.

Дейвид Мойс - трябва ли да бъде уволнен?

Отборът на "Манчестър Юнайтед" започна сезона изключително слабо и изглежда отказването на сър Алекс Фъргюсън се оказа прекалено голям...

По всичко личи, че „Червените дяволи” са фаворити в двубоя от Шампионска лига тази вечер след ударния си старт в надпреварат срещу „Байер Леверкузен” с 4:2 и равенството 1:1 срещу „Шахтьор” по-късно този месец. Относно Реал Сосиедад това е едва втората тяхна кампания в Шампионска лига, като записаха две загуби срещу „Шахтьор” и „Леверкузен”. Испанският тим пази болезнени спомени при гостуването си в Англия, когато отборът на „Ливърпул”разгромява „Сосиедад” с 6:0 в среща от турнира за „Купата на Уефа” през сезон 1975/76г. Друг интересен факт е, че „Манчестър Юнайтед” е спечелил само един от своите шест домакински мача срещу испански съперник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят