Роджърс чак и недоволен след безплатния урок на Моуриньо

16364
Роджърс чак и недоволен след безплатния урок на Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви след загубата на отбора си от Челси (0:2), че съперникът е играл изключително дефанзивно, като пред вратата на гостите са били два автобуса. Шокиращо е как това е изненадало Роджърс при положение, че той е един от хората, познаващи отлично Жозе Моуриньо, след като работи при лондончани в първия период на португалеца на "Стамфорд Бридж". Истината е, че днес Моуриньо си поигра като котка с мишка с Роджърс за втори път през сезона.

След двубоя пред The Telegraph Роджърс каза, че няма как да има претенции към футболистите си, които са надиграли съперника. Той поздрави Челси за успеха, но не пропусна да отбележи, че той е бил постигнат след игра изцяло в отбрана, с шестима в защита през целия двубой. Мениджърът каза още, че това едва ли най-успешният тактически ход.

Специалистът добави, че успешната серия на Ливърпул е приключила, но отборът трябва да направи всичко възможно отново да се върне на победния път. Брендън Роджърс каза още, че на почивката играчите му са били крайно разочаровани от допуснатия първи гол в мача, но никой не е обвинявал Стивън Джерард за допусната грешка, която позволи на Демба Ба да вкара. Мениджърът на Ливърпул бе категоричен, че Джерард в пореден мач е бил истински капитан на тима, показвайки фантастична игра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят