Руни: Атакувах грубо, съдията ме пожали

10898
Снимки: Getty Images/Guliver

Нападателят на „Манчестър Юнайтед“, Уейн Руни, си призна, че е фаулирал много грубо Джордан Мъч и е заслужавал червен картон. Той опроверга коментаторите на Sky Sports, които се съгласиха с решението на съдията Нийл Суорбрик, който спести изгонването на Руни. От своя страна нападателят малко по-късно отбеляза първия гол за „Юнайтед“ в двубоя срещу „Кардиф“.

„Като се върна назад в срещата съм съгласен, че атаката ми бе много груба, а съдията ми прости. Коментаторът Мартин Тайлър пък не спря да говори за това през цялата среща“, написа в Туитър Руни. „След това някой удари в лицето друг играч, а Мартин така и не обели дума за това. Уважавам го принципно, но коментарите му бяха жалки“, пише още Руни.

Венгер: Загубата от Юнайтед бе заради вирус в нашия лагер

В коментар след двубоя с “Манчестър Юнайтед” на 10-ти ноември, Арсен Венгер е казал, че загубата с 0:1 от “червените ...

След срещата вторият коментатор, Греъм Сунес, каза пред Sky Sports 1: „Руни трябваше да бъде изгонен и няма съмнение за това. Защо съдията му вдигна само червен картон е загадка за мен. Не знам въобще дали това момче мисли като прави нещо. Той е луда глава“, казва Сунес.

Мениджърът на „Юнайтед“, Дейвид Мойс, заключи, че „Руни не е заслужаваше нищо повече от жълтия картон“. Той обаче бе категоричен, че равенството 2:2  ще коства много на „червените дяволи“ в даден момент.

Фил Джоунс: Всички искат Юнайтед да се провали

Всички искат „Манчестър Юнайтед“ да се провали, следвайки слабия старт на сезона под ръководството на Дейвид Мойс, твърди Ф...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят