Солскяер се завръща на Олд Трафорд във вторник

11300
Солскяер се завръща на Олд Трафорд във вторник
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджърът на “Кардиф Сити” Оле Гунар Солскяер постигна значителен за тима му успех в двубоя срещу “Болтън” от турнира за ФА Къп. Във Висшата лига обаче тимът му се намира в зоната на изпадащите.

След успеха над “Болтън” момчетата на бившата легенда на “Юнайтед” са ентусиазирани да изпотят футболистите на Дейвид Мойс във вторник.

Мата: Давид де Хеа много ми помогна за трансфера

Новото попълнение на "Манчестър Юнайтед" Хуан Мата призна, че Давид де Хеа е бил ключов фактор за преминаването му на "Олд Трафорд". ...

Със сигурност феновете на “червените дяволи” ще посрещнат подобаващо бившия си любимец и това ще бъде доста трогателен момент за Солскяер.

“Още когато приех офертата на “Кардиф” погледнах  в календара кога ще играем срещу “Манчестър Юнайтед”. През времето до момента обаче бях толкова зает, че нямах и свободна минута да мисля за този двубой.

“Аз не съм толкова емоционален човек, така че отивам там с момчетата си за едно добро представяне и точки. Интересуват ме не толкова феновете на противника колкото представянето на моите футболисти. Трябва да излезем и да се забавляваме срещу един от най-великите клубове.

Солскяер има виждане, че “Олд Трафорд” има нещо като аура и това създава респект у противниковите играчи, независимо факта, че през тази кампания “Юнайтед” загуби четири от своите домакински двубоя.

Пелегрини: Трансферът на Мата в Юнайтед не трябва да се толерира

След  като Арсен Венгер обяви вчера трансфера на Хуан Мата в „Манчестър Юнайтед“ за „нечестен“, днес негод...

“Да играеш на този стадион е мечта за всеки футболист, а излъчването му е изиграло лоша шега на много играчи, но част от моята задача във вторник ще бъде това да не се случи с момчетата ми”, завършва норвежецът, цитиран от telegraph.co.uk.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят