Стилиян от болницата: Искам да тренирам

6004
Стилиян от болницата: Искам да тренирам
Уникалният дух на българина смая шефове, треньори и лекари

Собственикът на Астън Вила Ранди Лърнър, изпълнителният директор Пол Фолкнър и мениджърът на тима Алекс Маклийш бяха изумени за пореден път от силния дух на Стилян Петров.

Шефовете на бирмингамци посетиха капитана на националния ни отбор в болницата в Лондон, за да му вдъхнат кураж и да го подкрепят в битката му с коварната болест. Ефектът от срещата обаче бил обратен, след като Стенли демонстрирал, че има дух и за хората около него.

И Шотландия подкрепи Стенли

Над 57 000 фенове на Селтик и Сейнт Джонстън подкрепиха по изключително трогателен начин бившия играч на "детелините". В 19-ата минута ...

Както е известно, българският полузащитник е в клиниката от вчера, където стартира лечението му.

Капитанът на българския национален отбор и Астън Вила е решен да пребори заболяването и дори е изявил желание да тренира със съотборниците си.

В момента Петров е в процес на подготовка за химиотерапия, като му се инжектират стероиди.

"Стан е решен да се изправи с проблема лице в лице. Говори позитивно за ситуацията, нямаше търпение да започне лечението си и да се пребори с болестта. Днес той говореше за желанието си да дойде на тренировката на отбора, тъй като се чувства добре и в състояние да тренира. Той има невероятен дух. Само Господ знае какво е в главата му в момента. Ще направим всичко, което Стан и семейството му искат. Знам, че цяла България го подкрепя", заяви треньорът на Астън Вила - Алекс Маклийш.

Стилиян започна лечението си

Капитанът на националния отбор на България и английския Астън Вила - Стилиян Петров, започва лечението си в болница в Лондон днес, след...

В същото време Астън Вила пусна в продажба тениски в подкрепа на българина. Екипът, на който пише „Подкрепи Стан“ и има снимка на полузащитника, може да се закупи от фен-шоповете на тима. Цената на тениската е 8 паунда, което изчислено в българска валута прави почти 19 лева.

Всички събрани средства от продажбата им ще отидат за благотворителност. Самият капитан ще избере на коя организация да бъдат дарени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят