Венгер: Загубата от Юнайтед бе заради вирус в нашия лагер

15474
Венгер: Загубата от Юнайтед бе заради вирус в нашия лагер
Снимка: Getty Images / Guliver

В коментар след двубоя с “Манчестър Юнайтед” на 10-ти ноември, Арсен Венгер е казал, че загубата с 0:1 от “червените дяволи” е била в резултат на вирус, който е покосил неговите възпитаници. Загубата дойде в последния двубой от първенството преди паузата за баражите за Мондиал 2014 и приятелските срещи на националните отбори.

“Загубата от “Юнайтед” е голямо разочарование за нас, но да не забравяме, че имаме големи проблеми с вирусно заболяване, което тормози повечето от моите футболисти. Аз обаче не парадирах с това преди двубоя, както и сега, защото хората ще си помислят, че си търся извинения. До момента, в настоящата кампания, такива усложнения ни подминаваха, но точно преди този двубойни сполетя и нас. Въпреки това ние трябва да се научим да бъдем по-ефективни, дори когато нещата са срещу нас”.

Венгер настоява за ново правило относно смените на вратари

Арсен Венгер настоява за въвеждане на ново правило ако ти е нужна спешна смяна на вратаря, а вече си извършил трите ти позволени. Искан...

“Арсенал” посреща днес “Саутхемптън” на “Емирейтс” в двубой, който със сигурност ще е интригуващ. Уолкът се завръща днес след двумесечен престой извън терените заради контузия, точно за да се изправи срещу бившия си отбор. Днес “топчиите” излизат за задължителна победа, за да задържат водещата си позиция, а интересен факт е, че в последния двубой между двата тима на “Емирейтс”, през миналата година, “Арсенал” разгроми “Саутхемптън” с 6:1.

“Уолкът се завръща днес в отбора, след дълга пауза. През времето докато беше контузен, дори не го поставях в резервния състав. Днес обаче е в групата за мача, като ще го използвам внимателно. Росицки бе болен, но също ще бъде в групата, както и Рамзи. Подолски също се възстановява с фитнес тренировки и до три седмици ще бъде готов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят