Кирил Добрев в Габрово: БСП трябва да даде пример с висока избирателна активност

6628
Кирил Добрев в Габрово: БСП трябва да даде пример с висока избирателна активност
Снимка: Actualno.com

"За мен високата избирателна активност и ангажирането на обществото с БСП, като алтернатива на ГЕРБ, е най-важната част от вътрешнопартийния избор. Трябва да покажем, че БСП е демократична и модерна партия и може да даде пример как се провеждат едни нормални и спокойни избори”. Това каза по време на посещението си в област Габрово заместник-председателят на НС на БСП Кирил Добрев.

"За последните десет години, откакто ГЕРБ е на власт, изборният процес беше тотално дискредитиран - задраскани протоколи, невалидни бюлетини, липса на адекватна информация и др. Пред БСП стои предизвикателството да направи избори, които да са за пример”, допълни Кирил Добрев и подчерта, че левицата има възможност да покаже на държавата какво значи демократичен и добре организиран избор.

По-рано през деня Добрев разговаря с кмета на община Дряново - Трифон Панчев. "Винаги съм давал Трифон Панчев за пример как, когато имаш желание и работиш много - победата ти е сигурна, независимо в каква обстановка си поставен. Трифон е един от младите ни кметове, които тепърва ще се доказват, но аз вярвам в неговата далновидност и желанието му дряновци да имат по-добро управление." - подчерта Кирил Добрев. При посещението му се включи и народният представител от региона Кристина Сидорова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com