5 обновени моторни лодки ще разхождат туристите по Ропотамо

8842
5 обновени моторни лодки ще разхождат туристите по Ропотамо

Пет напълно обновени моторни лодки ще разхождат туристите това лято от пристан Ропотамо до устието на реката и обратно. Плавателните съдове са пуснати по вода, преминали са технически преглед и са в готовност за извършване на туристическа развлекателна дейност по маршрута.

Времетраенето на туристическата разходка сред природата на резерват Ропотамо е около 45 минути до 1 час, в зависимост от течението на реката.

Ученици, студенти и преподаватели чистят устието на река Ропотамо

Близо 100 ученици, студенти, преподаватели от Бургас ще се включат в екоакцията за пролетно почистване на устието на река Ропотамо. Мер...

Първите туристи, които ще разгледат забележителностите на Ропотамо, са от Австрия. Първата група ще пристигне в 10,30 часа утре, туристическите разходки по вода с австрийските гости ще продължат до следобедните часове. Туристите почиват в курорта „Слънчев бряг". Те ще бъдат извозени с автобуси до пристана на река Ропотамо, предаде КРОСС.

Природният комплекс съчетава разнообразни природни дадености, скалисти брегове, пясъчни дюни, лонгозни гори и заблатени територии. В него са включени блатото "Аркутино", находището от Морски пелин, "Змийски остров" и забележителни скални образувания - Лъвската глава, Веселата скала, фиорди и морски пещери, които туристите могат да видят благодарение на превоза с лодките, които фирмата предлага.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини