Фестивал: Фолклор и риболов край язовир Батак

25318
Фестивал: Фолклор и риболов край язовир Батак

Община Батак организира второ фестивално събитие по проект "Популяризиране на туристическата дестинация Високи Западни Родопи - Батак - Девин - Доспат и подпомагане устойчивото развитие на рибарските области". Средствата за него се осигуряват по сектор "Рибарство", предаде Стандарт нюз.

В продължение на два дни - 17 и 18 август, фолклорни състави от цялата страна ще се надпяват на брега на язовир "Батак". Фестивалното събитие е от изключително значение за повишаване на разпознаваемостта на Рибарската област (Батак-Девин-Доспат) и нейното популяризиране. В същото време предоставя възможност на многобройните любителски състави за фолклорни песни и танци от Рибарската област и Пазарджишкия регион да получат обществено признание и да докажат, че и днес фолклорът е неизменна съкровищница на морални ценности, съхранени от предците.

Аниме и манга фенове се събраха на фест в Бургас

Пикачу, Нацо, Наруто, Луси, Зеро и техни приятели се събраха на фест в събота в Младежкия културен център в Бургас. Не, това не са имен...

По време на феста са предвидени дейности, които имат за цел да идентифицират заведенията на територията на Батак-Девин-Доспат, предлагащи в менютата си специфична рибна кухня.

Предоставя се прекрасната възможност за участие в мероприятието с продукти за дегустация, показани пред по-голяма аудитория, което ще повиши информираността на потенциалните потребители за възможностите на кулинарния рибен туризъм на територията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини