Ивет търси новите надежди на атлетиката - основа собствена академия

14424
Ивет търси новите надежди на атлетиката - основа собствена академия

Европейската шампионка на 100 метра и лекоатлет номер 1 на България за 2012-а година - Ивет Лалова, основа собствена академия. Клубът се казва “Ivet Lalova Sprint Academy”, а самата тя е първият му състезател. Спринтьорката се надява на обществена подкрепа и смята, че приема новото предизвикателство в правилния момент от нейния живот.

"Време е за едно ново начало в края на най-успешната година в кариерата ми. Време е да се осмелим да погледнем към новите възможности. Време е за стъпка напред. Имам щастието да застана с името си начело на нов клуб - Ivet Lalova Sprint Academy. Аз съм първият му състезател, а до мен ще се включат много деца, млади атлети и любители", каза Лалова, цитирана от БЛИЦ.

"Целта е да развиваме паралелно професионален, детски и аматьорски спорт. И в трите направления има много какво да се свърши.
Водени от ентусиазъм и професионализъм ще успеем. Искам моят клуб да покаже спорта в една различна и нова светлина. Да даде на децата невероятна емоция и впечатления, както и много знания за Царицата на спортовете. Мечтая за стадион пълен с деца, които се забавляват и тренират. Един ден някое от тези деца ще бъде Олимпийски шампион. Ще се радваме да срещнем подкрепа от обществеността, феновете на спорта, институциите, родителите и бизнеса. Вярваме, че пътят който поемаме е правилният и ще направим нещо добро за българския спорт. Той има нужда и го заслужава! Всеки има място в отбора", допълни европейската шампионка.

Повече за инициативата на Ивет и самата академия - ТУК

Ивет ще бяга на Европейското в зала

Европейската шампионка в спринта Ивет Лалова ще участва на първенството на Стария континент в зала в Гьотеборг, Швеция през март 2013 г...

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини