Стара Загора става още по-зелена

30002
Стара Загора става още по-зелена

В Стара Загора продължава мащабната кампания за обновяване и разширяване на зелените зони в паркове, квартални градинки и улици, информираха от общината, предаде Стандарт нюз.

Цветни храсти и рози са заменили металните решетки по централния булевард между улиците „Св. Патриарх Етимий" и „Крайречен". Още тази пролет по протежението на булеварда щели да разцъфтят над 2000 рози. Други няколкостотин широколистни дръвчета - липа, ясен, чинар, бреза шестил, див рожков и др, ще обогатят уличната зеленината по централните улици и кварталите.

Безплатни прегледи за диабет в Стара Загора

Денят на диабетика ще бъде отбелязан с концерт и безплатни прегледи в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на общината. Традиционен ко...

В нова премяна в зелено ще бъдат след рехабилитацията и двете главни артерии в града - улиците "Христо Ботев" и "Генерал Столетов".

Символичен старт на продължаващата и през ноември кампания по градско озеленяване ще даде в сряда старозагорският градоначалник Живко Тодоров. Той и неговият екип ще засадят млади дръвчета пред читалище „Св. Климент Охридски" и начално училище „Д.Благоев".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини