Студенти се организират да чистят Студентския град

872
Студенти се организират да чистят Студентския град

Инициативният съвет на студентските съвети на висшите училища в София организира на 17 април 2016 г. почистване на Студентски град. Почистването ще започне в 10:00 часа.

За първи път почистването е организирано общо от студентите от всички университети в София. Материалите за почистване са предоставени от Столична община и могат да бъдат получени от домовите съвети на общежитията или от някой от трите пункта, които ще бъдат разкрити пред Университета за национално и световно стопанство, Зимния дворец и зала "Христо Ботев".

Чистят спешно речните корита в община Търговище

Кметовете и кметските наместници в община Търговище и БКС в града създават организация за почистване на нерегламентирани замърсявания н...

Столичната община се ангажира и с извозването на събраните отпадъци.

В Инициативния комитет на Софийските студентски съвети участват студенти от Софийския университет "Св. Климент Охридски", Университета за национално и световно стопанство, Нов български университет, Химикотехнологичния и металургичен университет, Медицинския университет, Техническия университет, Лесотехническия университет, Националната спортна академия "Васил Левски", Университета за архитектура, строителство и геодезия, Минно-геоложкия университет "Св. Иван Рилски", Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" и Университета по библиотекознание и информационни технологии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини