УНИФЕЦ започва дарителска кампания за Коледа

9161
УНИФЕЦ започва дарителска кампания за Коледа

Има деца, които не мечтаят за играчки. И Дядо Коледа е безсилен да изпълни желанията им сам, защото той може да донесе играчки, но не и грижа, любов, семейство. Затова на помощ идват хората с щедри сърца - дарителите на УНИЦЕФ, предаде БГНЕС.

Това е посланието на новата фондонабирателна дарителска кампания на УНИЦЕФ България, която започва на 1-ви декември и чийто централен персонаж е Добрият старец, съобщиха от организацията.

Той за пръв път ще замени и своя традиционен червен костюм със син като символ на силата, която дарителите и УНИЦЕФ имат, за да променят живота на стотици деца в риск. Кампанията се състои от телевизионен клип, радио спот, печатна и външна реклама, уеб сайт и уеб банери. Режисьор на клипа е Алекс Кристанов, а оператор Георги Андреев.

Събраните средства от фондонабирателната дарителска кампания на УНИЦЕФ България ще финансират работата на организацията в подкрепа на семействата и децата в риск. Даренията ще се събират чрез изпращане на СМС на кратък номер 1021 (на стойност 1лв. или 1,20лв. с ДДС в зависимост от мобилния оператор), чрез активиране на директен дебит за месечни дарения във всяка банка или през касите на Easy Pay.

Освен медийната кампания, ще бъдат проведени редица промоционални активности в търговските центрове, където всеки желаещ ще може да се снима със синия Дядо Коледа на УНИЦЕФ, както и да научи повече за начините как може да помага на децата в нужда.

На 1, 16, 21 и 22-ри декември синият Дядо Коледа на УНИЦЕФ ще гостува в Сердика Център, а от 2-ри до 15-ти декември в The Mall. Желаещите да се снимат с него могат да посетят и синята зона на УНИЦЕФ в магазин Икеа на 1,7,8,14,15,21 и 22-ри декември.

Редактор: Десислава Ушатова

Почти 100% от средствата за "Благотворителност" 2011 са усвоени

Последните плащания по програма „Благотворителност” – план 2011 г. бяха извършени през изминалата седмица, съобщиха о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини