X
 
 
 

Специалистите от "Медикъл Караджъ" с безплатни консултации в Кърджали и Хасково

279 0
photo of Специалистите от  "Медикъл Караджъ" с безплатни консултации в Кърджали и Хасково
Снимка: iStock/Guliver
Специалистите от Здравен информационен център "Медикъл Караджъ" пристигат да консултират на място пациентите, които се нуждаят от второ медицинско мнение или се интересуват от възможностите за лечение в чужбина. Консултациите ще се осъществят в Хасково и Кърджали на 23 и 24 февруари! 

По време на индивидуалните срещи специалистите ще се запознават с всеки конкретен случай и медицинската документация по него, и предоставят информация за възможностите за получаване на второ мнение и медицински услуги в близо 100 болници в 6 държави по света. При необходимост пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да направят своя информиран избор. Те могат да разчитат и на помощ при организацията и логистиката при получаване на медицински услуги в чужбина. Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Израел и Европа, експертите на „Медикъл Караджъ“ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти и лечебни заведения в света, придвижването на документите, организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и проследяването след завръщане на пациентите у дома. Тези услуги са напълно безплатни за пациента. 

На първо четене: Без обществена поръчка за липсващи у нас лекарства без алтернатива

Лекарства, които липсват на българския пазар и нямат алтернатива, ще бъдат купувани от болниците без обществена поръчка. Това решиха де...

Вече втора година инициативата „Медикъл Тур“ на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ пътува в големите градове на България, за да предостави необходимата информация и консултация на пациенти от цялата страна, които се нуждаят от медицински услуги в чужбина.

Консултациите се извършват с предварително записване на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402. Пациентите трябва да предоставят всички медицински документи, с които разполагат до момента – епикризи, образни изследвания и др. След като се запознаят с тях, експертите на „Медикъл Караджъ“ могат да предложат подходящи лекари и клиники в чужбина, както и да съдействат за контакт с лечебните заведения зад граница.

Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.