„Медикъл Тур 2017“ пристига в Бургас

1187
„Медикъл Тур 2017“ пристига в Бургас

Пациенти от региона ще могат да се консултират безплатно за възможностите за лечение в чужбина

Пациенти от Бургас и региона, които се интересуват от възможностите за диагностика и лечение в чужбина, ще могат да получат информация и безплатна консултация на място на 4 ноември 2017 г. Визитата е част от националната инициатива „Медикъл Тур 2017“ на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, която дава възможност на пациенти в цялата страна да се срещнат на живо с експертите на центъра и да се информират за подходящите лечебни заведения в чужбина за своя здравословен проблем, както и да предоставят медицинската си документация за безплатна първоначална консултация.

През последните години все повече хора по цял свят търсят медицински услуги извън родината си. Пациенти от Западна Европа се лекуват зад граница най-често заради по-ниски цени или по-кратки срокове за достъп до лекар, докато тези от България и Балканските държави обикновено търсят в чужбина услуги, които не се предлагат в страната им или по-високо качество, посочват експертите от „Медикъл Караджъ“.

Здравно-информационният център има изградени партньорски взаимоотношения с едни от най-добрите лечебни заведения в Турция, която е основна дестинация за българските пациенти, но също и с клиники в Израел, Испания, Германия, Австрия, Русия и Чехия. Благодарение на опита си експертите на Центъра могат да дадат насоки на пациентите за най-подходящите болници и специалисти съобразно техния медицински проблем, както и да съдействат за бързото придвижване на документите и получаване на оферти от едно или няколко лечебни заведения. Съдействието на експертите от „Медикъл Караджъ“ е напълно безплатно за пациента. Към тях най-често се обръщат хора с онкологични, ревматологични и сложни хирургични проблеми, но също и такива, които са преминали няколко неуспешни опита за инвитро оплождане в България или търсят по-специфично лечение на диабет например.

В рамките на „Медикъл Тур 2017“ експертите на здравно-информационния център вече са предоставили безплатни консултации на стотици пациенти във Враца, Велико Търново, Пловдив и Добрич.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатни консултации в Бургас на 4 ноември могат да се запишат на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Кои витамини са най-подходящи за прием през пролетта

Това е най-добрата ядка за сърцето и костите на хората над 50 години

Витамини - сутрин или вечер е най-добре да се пият

Лекар: Хората с тези заболявания НЕ трябва да ядат фурми

Коя е най-добрата ядка при висок холестерол и по колко трябва да се яде на ден

Сирене - лекар разкри как влияе на черния дроб

Свободните захари повишават риска от сърдечно-съдови заболявания

Семена от чиа: как влияят на кръвното

Коя храна може да провокира гастрит - отговорът на лекаря

Може ли супата да ни предпази от гастрит?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com