МЕДИКЪЛ ТУР 2019: Безплатни консултации във Варна на 23 и 24 април

2974
МЕДИКЪЛ ТУР 2019: Безплатни консултации във Варна на 23 и 24 април
Снимка: iStock/Guliver

Както през 2018 г., така и през 2019 г. Здравен информационен център Медикъл Караджъ продължава своята превръщаща се в традиция инициатива „Медикъл Тур“. С националната кампания „Медикъл Тур“, Здравен информационен център Медикъл Караджъ предлага на българските пациенти възможност за безплатни консултации с експерти на място. Тази година нашия медицински тур, целящ да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината, започва от Варна.

Пациенти от Варна и региона, които се интересуват от възможностите за диагностика и лечение в чужбина, ще могат да получат информация и консултация на място в офиса ни на адрес ул. Михаил Колони 19, Варна на 23 и 24 април 2019 г. Пациентите ще могат да се срещнат с експерти от здравния център и да се информират за подходящите за тях в зависимост от здравословния им проблем лечебни заведения в чужбина, както и да предоставят медицинската си документация за безплатна първоначална консултация.

Здравен информационен център Медикъл Караджъ си партнира с над 100 лечебни заведения в 9 държави по света и непрекъснато разширява партньорската си мрежа, за да отговори на всички нужди на пациентите в България.

По време на индивидуалните срещи експертите се запознават с всеки конкретен случай и медицинската документация по него, и предоставят информация за възможностите за получаване на второ мнение и медицински услуги при подходящ специалист с професионална експертиза и ерудиция. При необходимост пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да направят своя информиран избор. Те могат да разчитат на помощта на Медикъл Караджъ при организацията и логистиката на лечението си в чужбина. Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Израел и Европа, експертите на Медикъл Караджъ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти и лечебни заведения в света, да ускорят придвижването на документите, да спомогнат в организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и проследяване на възстановителния период след завръщане на пациентите у дома. На разположение са по всяко време с информация относно процедури, срокове, цени и организация на целия процес. Тези услуги са напълно безплатни за пациента.

През последните години все повече хора по цял свят търсят медицински услуги извън родината си. Пациенти от Западна Европа се лекуват зад граница най-често заради по-ниски цени или по-кратки срокове за достъп до лекар, докато тези от България и Балканските държави обикновено търсят в чужбина услуги, които не се предлагат в страната им или са с по-високо качество. Пациенти от България най-често се обръщат към болници в чужбина за лечение на онкологични заболявания, ревматологични и сложни хирургични проблеми, инвитро оплождане, лечение на наднормено тегло и диабет и др.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация във Варна на 23 и 24 април 2019 г. трябва да се обадят на тел. 0878 500 730 и да си запишат час.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Кои са най-полезните чайове за черния дроб

5-те най-лоши закуски за здравето

Билката, която е полезна при почти всяка болест

Защо не е полезно да се ядат само плодове?

Плодовете, които НЕ трябва да се ядат след 50 години

Листата и цветовете на този плод са полезни за простатата - берете ги през пролетта

Над каква дневна доза кофеин не е добре да преминаваме?

Само 1 лъжичка от това на ден ускорява метаболизма и помага за отслабване

Тази ядка сваля холестерола - яжте я веднага след ставане от сън

Ябълков оцет за сваляне на пикочната киселина - как се пие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кои са най-полезните чайове за черния дроб
Кои са най-полезните чайове за черния дроб

Черният дроб играе ключова роля в нашия организъм. Той не само обработва всичко, което консумираме, но и елиминира ненужното от нашето тяло. Здравето...