X
 
 

Ортопедът от световна величина проф. д-р Халил Беклер ще гостува в България на 22 ноември 2019 за безплатни консултации

917 0
Ортопедът от световна величина проф. д-р Халил Беклер ще гостува в България на 22 ноември 2019 за безплатни консултации
Снимка: Medical Karaci
На 22 ноември 2019 г. ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ ще има удоволствието да посрещне един от най-успешните ортопеди в Турция – проф. д-р Халил Ибрахим Беклер. Гостува в София по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи. Визитата му ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината.

По този повод специалистът ще проведе напълно безплатни консултации на български пациенти, които се нуждаят от консултация, второ мнение или лечение в чужбина.

Проф. д-р Беклер е доказал се специалист в направлението - хирургия и протезиране на ръка.

Всички пациенти, желаещи да посетят безплатните консултации на проф. д-р Беклер, трябва да си запишат предварително час на телефоните на здравния център.

Кой е проф. д-р Халил Ибрахим Беклер?

Работен опит и образование

През 1985 г. завършва бакалавърската си степен по медицина в медицинския факултет на Истанбулския университет. Докторската си степен по ортопедия и травматология получава в Педиатрична болница Şişli Etfal към Министерството на здравеопазването през 1991г.

В периода 1992г. – 1993 г. работи към образователна и изследователска болница Картал, Министерство на здравеопазването в отделението за спешна ортопедия и травматология.

От 1993 до 1995г. специализира в САЩ - Dicle University - Факултет по медицина, катедра по ортопедия и травматология. Следващата година продължава специализацията си в профилираната болница по ортопедия и травматология Special Göksoy.

Периодът 1996г.-2005г. прекарва в профилирана болница по ортопедия и травматология. По същото време ръководи екип в американска болница VKV.

В рамките на 1 година от септември 2006 г. до септември 2007 г. проф. д-р Беклер работи в Колумбийския университет (САЩ) в отделението по Болнична ортопедия и травматология. Преди това 3 месеца работи в микрохирургична лаборатория в Кливланд клиник (САЩ).

Академичните си титли получава през 2008 г. – доцент-доктор в медицински факултет на университет Йедитепе, а през 2016г. – професор-доктор в медицински факултет на университет Кемербургаз.

Името му се свързва с множество публикации и доклади, представени на международни научни срещи. Съавтор е на международни книги и статии.

От 2009г.-2013г. е началник на изследователската клиника по ортопедия и травматология Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim.

Проф. д-р Беклер е член на:

• Турската общност по ортопедия и травматология

• Турският съвет по ортопедия и травматология

• Турска асоциация по ортопедия и травматология

• AO Асоциация на бившите студенти

• Турската асоциация по хирургия на горните крайници

• Турското дружество за реконструктивна микрохирургия

• AAOS (Американска академия на ортопедичните хирурзи)

• EFORT (Европейска федерация по ортопедия и травматология)

• FESSH (Федерация на Европейското дружество за хирургия на ръката)

Към днешна дата проф. д-р Беклер работи в болница Медикал Парк, Истанбул.

Неговите медицински области на интерес и практика са:

- хирургия на ръката

- Артропластика (протезна хирургия)

- Травматология

- Артроскопия (спортна хирургия)

- Реконструктивна хирургия

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Беклер в София на 22 ноември 2019 г. трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

Имайте предвид, че по време на консултациите с проф. д-р Беклер прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациента към момента.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители