Тайната на сияйната кожа – за детоксикацията на организма

157642
Тайната на сияйната кожа – за детоксикацията на организма
Снимка: Thinkstock

След като разбрахме какво точно представляват пробиотиците, нека разгледаме как спомагат за детоксикацията на организма. Освен полезен, те имат и разкрасителен ефект, от който кожата става хубава и сияеща.

Според специалистите д-р Йордан Попов и д-р Диммитър Ангелов при 85% от пациентите, на които са препоръчали пробиотици, се наблюдава и подобрено самочувствие.

Смехът лекува грип най-добре

Смехът и споделените шеги са отлично средство срещу настинка и грип, смятат британски експерти. Трима от четирима души, участвали в пр...

Това не е съвпадение! Замислете се за удовлетворението от това да знаете, че се грижите за себе си по правилния начин и да виждате резултата върху собственото си лице.

Всички знаем, че един изтощен организъм не може да действа правилно. Само с чисто тяло можем да усвоим максимално витамините и минералите от храната ни. Така, за да постигнем по-добър външен вид, първо трябва да се обърнем към организма си и от какво има нужда той.

Детоксикацията и пречистването са необходими за постигане на оптимално здраве, жизненост, енергия и засилен имунитет. За целта е важно към промяната в начина ни на живот и храненe да добавим ежедневна доза пробиотици.

Някои учени считат, че те може би държат ключа към оптималното здравословно състояние. „Пробиотиците могат да станат хапчето-чудо на 21 век”, казва Ан Туиз Гителман, доктор, СНС, автор на Последната еднодневна диета за детоксикация.

Защо наричаме пробиотиците приятели на живота

Ежедневието на повечето хора е много напрегнато – стрес, вечно бързане, неправилно хранене, недоспиване, приемане на различни ант...

Поради прекалено напрегнатия начин за живот и бързото хранене на крак, проблемите със стомаха са често срещано явление. Неравномерното поемане на хранителни вещества – едни в по-големи количества от необходимото на организма, други в твърде малки количество, оказват своето негативно влияние и върху кожата. Именно чрез неправилното хранене в мастните и потните жлези на дермата – същинският слой на кожата, се натрупват много от поетите в прекомерно голямо количество вещества, което е основата на нездравата, бледа и мазна кожа. Благодарение на основния щам в Lactoflor BioPlus – Lactobacillus bulgaricus, в клетките на кожата много по-лесно и бързо могат да се пренасят активни вещества, тъй като щамът помага за освобождаването на повече аминокиселини, които са транспортът на активните вещества. И най-важното – засилва се ефектът на полиненаситените мастни киселини върху кожата и организма. Те са от ключово значение за общото здраве, включително за добрия външен вид на кожата, а отделно намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания и диабет.   

Пробиотикът Lactoflor BioPlus е патентована комбинация от четири грижливо подбрани щама «добри бактерии» (Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophiles, Bifidobacterium sp., Lactobacillus acidophilus), в комбинация с естествени фибри (инулин), добити от корените на цикорията.

Продуктът регулира функциите на стомашната и чревна микробна флора, укрепва имунната система, особено след инфекции и приема на антибиотици.

Подпомагайки защитните функции на имунната система Лактофлор Пробиотик помага на организма ни да устоява на инфекции, особено през зимните месеци.

Всеки знае, че когато човек е здрав, изглежда по-добре в сравнение с външния си вид, когато е болен. Тази очевидна истина е най-простото и ярко доказателство, че приемът на пробиотици действително може да даде отражение върху нашата външност и излъчване. Lactoflor BioPlus е естествен продукт, няма консерванти, важен е за детоксикацията на организма и точно тези характеристики са основата на сияйната и здрава кожа.

Талантите на пробиотиците – здрав дух, здраво тяло

Силната имунна система е дар от природата, който всеки би желал да има. А в сезона на грипните епидемии тя е нещо крайно необходимо. Пр...

Във всяка капсула на Lactoflor BioPlus има 2 милиарда жизнеспособни млечно-кисели бактерии. Това всъщност са 2 милиарда тайни за сияйна и свежа кожа, както и за добро самочувствие.

За повече информация www.lactoflor.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com