Защо Мариела и Евгени Будинови се будят щастливи сутрин?

8515
Защо Мариела и Евгени Будинови се будят щастливи сутрин?

Евгени Будинов споделя: „Откакто имаме новия матрак Дормео, предпочитаме повече да седим в леглото вкъщи и да се гушкаме… Пристрастен съм към този матрак“

Точно така! Евгени говори за Матрак Фреш Прима

Той ти осигурява подходящата твърдост, съчетана с перфектната свежест!

Матракът е с многопластово ядро, което съдържа два слоя Екосел® пяна и Октаспринг® пружини, което го прави 6 пъти по-дишащ – в сравнение с матраците от блок пяна. Висококачественият матрак е с 3 зони на комфорт и оказва добра подкрепа и удобна височина на ядрото. В мекото покритие на матрака има Мемори пяна, която перфектно се адаптира към формите на тялото. Освен всичко това, матракът е с Еър Екс система – за още по-добра проветривост и Клийн Ефект® Силвър за защита срещу микроби, гъбички, акари и други микроорганизми.

Комбинацията от материали оказват подходящата подкрепа на гърба и позволяват на тялото ти да диша, за да спиш сред приятна свежест. А едновременно с това матракът е антибактериален и антиалергичен.

С този матрак имаш и 60 дни тест период! Научи повече тук.

Защо е задължително да знаеш какво означава Екосел и Октаспринг?

Сигурно знаеш, че всички матраци Дормео са с до 15 години гаранция, 0% лихва при изплащане и безплатна доставка при дистанционна поръчка. Най-вероятно знаеш и какво е мемори пяната, както и факта, че много от продуктите на Дормео я съдържат.

Със сигурност, обаче, не знаеш всичко за Екосел® пяната и за Октаспринг® технологията, които са изобретени и патентовани от Дормео, за да може да осигурят на теб и семейството ти максимален комфорт и удобство по време на сън. Нека ти разкажем малко повече.

Какво е Екосел® пяна?

Екосел® пяната е полиуретанова пяна с триизмерна клетъчна структура за оптимална проветривост и циркулация на въздуха. Тя е еластична и гъвкава твърда пяна, която запазва формата си, независимо от натиска, който й се оказва. Еластичността позволява на Екосел® пяната да се оформи по контурите на тялото, като предоставя точки на адаптивност, перфектна опора и комфорт. Екосел® пяната е хипоалергична и е неблагоприятна среда за развитието на микроби, акари и други микроорганизми.

4 неща, които не трябва да забравяш, когато отиваш на вилата

Лятото е в разгара си! Всички се стремят да не се задържат в града и планират своето бягство сред прохладната природа. Всеки е в очаква...

Октаспринг пружини?

3D адаптивността на Октаспринг® пружините представлява дизайн на медена пита, която поддържа естественото движение на тялото. Всяка пружина Октаспринг® се движи самостоятелно. Това подсигурява възможността за по-малко напрежение и индивидуална персонализирана адаптивност. Октаспринг® пружините са 6 пъти по-дишащи от блок пяната, което означава, че повърхността на матрак с Октапсринг® е 6 пъти по-свежа и суха.

Научи още тук

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com