X
 
 

Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми

1033 0
Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми
Снимка: Liv Hospital
Д-р Берк Булут, специалист в областта на инвитро оплождането и репродуктивната ендокринология, ще консултира безплатно пациенти в София на 24 октомври. Д-р Булут работи в Отделението по акушерство и гинекология на високотехнологичната болница Liv Hospital в Истанбул. Той пристига у нас по покана на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят във всяка медицинска област.

Безплодие и шансове за забременяване

Безплатни мамологични прегледи в цялата страна

Всяка година през октомври се отбелязва Световният месец за борба с рака на гърдата. Тази коварна болест засяга много жени по цял свят....

85% от двойките успяват да постигнат бременност в рамките на първата година от вземането на решение за такава стъпка. Делът им достига 93% на втората година. За останалата част се счита, че е налице проблем с фертилитета и се нуждаят от помощта на асистирани репродуктивни техники. Проблемът с безплодието засяга 15-20% от населението по света.

Най-важният фактор за успеваемостта на инвитро лечението е възрастта на жената и нейният яйчников резерв. Броят и качеството на яйцеклетките намалява сериозно при жените над 38-годишна възраст, а над 40 шансът за бременност намалява до 30% дори и с помощта на инвитро оплождане.

Съвременни методи за висока успеваемост

Най-съвременните техники в сферата на инвитро оплождането се прилагат в Liv Hospital, за по-висока успеваемост и по-здраво поколение. В отлично оборудваната, високотехнологична лаборатория се използват всички възможности на съвременната медицина. Извършват се генетични изследвания, включително при двойки с повтарящи се неуспешни инвитро опити или спонтанни аборти. Научните изследвания показват, че хромозомните аномалии се срещат значително по-често (50-60%) при ембрионите на двойки с напреднала възраст на майката, неуспешно приключили бременности и силно изразен мъжки фактор за безплодие.

Във ВМА ще се проведат безплатни преледи за Деня на сърцето

Във връзка със Световния ден на сърцето (29 септември) специалисти от Военномедицинска академия ще преглеждат безплатно пациенти с проб...

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Берк Булут на 24 октомври трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 или 0895 77 08 69.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално