Държавна инициатива: Смарт часовник, ако се ваксинираш срещу коронавирус

6225
Държавна инициатива: Смарт часовник, ако се ваксинираш срещу коронавирус
Снимка: Pixabay

102 смарт часовника ще бъдат разиграни в специална игра за тези, които са се ваксинирали срещу коронавирус (COVID-19) в периода 30 септември - 31 октомври, 2021 година. Това съобщава здравното министерство.

За да спечелиш такъв часовник, трябва да се включиш във въпросната игра, в която участват всички телекомуникационни оператори в България. За да бъдат поощрени хората, и трите телекома ще пращат SMS-и на клиентите си, без значение какъв е ваксинационният им статус, със следното съобщение: "Ваксините срещу COVID-19 спасяват живот! Имунизирай се до 31.10.2021 г. и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече ТУК! Кампания на Министерството на здравеопазването".

МЗ заринало прокуратурата със сигнали за фалшиви ваксинационни сертификати

Няколко десетки сигнала за фалшиви сертификати за ваксиниране срещу COVID-19 са подадени към прокуратурата. Тези случаи изискват специа...

Смарт часовниците ще се раздадат чрез жребий. Правила на играта, формата за регистрация и допълнителна информация са достъпни ТУК (има голям банер на начална страница, с надписи "Време да запретнем ръкави", "Ваксинирай се и спечели умен часовник"!

Подробности

Поощрителната игра за ваксинирани ще се проведе в периода от 30.09.2021 г. до 31.10.2021 г. В нея могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19 в периода от 30.09.2021 г. до 31.10.2021 г., без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Всеки желаещ да участва в играта гражданин, отговарящ на условията, може да се регистрира на сайта coronavirus.bg, следвайки указанията. Всеки български гражданин или постоянно пребиваващ в страната чуждестранен гражданин, който се ваксинира на територията на България в периода на играта (от 30.09.2021 г. до 31.10.2021 г.) с една от четирите разрешени за използване в страната ваксини срещу COVID-19 (първа, втора или бустерна доза), може да участва в играта и да спечели един от 102 смарт часовника. В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра трябва да имат предвид, че данните за извършена ваксинация понякога се вписват в системата в края на работния ден и поради тази причина системата може да отчита неуспешна регистрация. Затова се препоръчва да опитат да опитат да направят своята регистрация на по-късен етап.

Печелившите участници в играта ще се определят на случаен принцип чрез публичен жребий, който ще се провежда всеки петък от кампанията. В случай че по време на играта или след нейния край бъде установено, че някои от спечелилите участници не отговарят на условията на правилата, техните награди ще бъдат включени в следващите жребии за разпределяне измежду всички неспечелили участници в играта. Жребият ще се извършва на случаен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер, който в реално време ще извежда изтеглените печеливши участници. Всеки участник може да се регистрира само веднъж в периода на кампанията. С това ще участва във всички тегления.

496 души са с поставена трета доза ваксина срещу COVID-19

Към 17.00 часа днес вписаните трети дози ваксини срещу COVID-19 са 496, според справка в Националната здравно-информационна система. То...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Коронавирусът в България: За поредно денонощие няма регистрирани смъртни случаи

Експерт: Има бум на коклюш, но ваксинираните го изкарват по-леко

Симидчиев за НЗОК: ГЕРБ овладява напълно здравеопазването

Пред епидемия от коклюш ли е страната ни и кои са най-застрашени: Отговорите от Ангел Кунчев

Бебета в България са починали от коклюш

5400 лева струва фиктивната операция на жената в Бургас

Коронавирусът в България: Едва 2 са новите случаи за денонощие

Депутатите одобриха Националната здравна стратегия до 2030 г.

След сигнал: „Медицински надзор“ проверява частна болница в Бургас

Само на хартия: Жена се оплака от фиктивна операция в Бургас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com