С чесън българка се спаси от рак

35613
С чесън българка се спаси от рак
Снимка: Клементина Манчева

С комбинация от химиотерапия и извлек от чесън и билки – мащерка, маточина, чубрица плюс спирт, Наташа Вълкова успява да се излекува от рак на мускулите.

Още през 2002 година Вълкова получава диагнозата – имаш две години живот. След това тя започва да търси спасение, като попада на множество доклади за здравословния ефект на чесъна при случаи на рак. Жената казва, че чесънът помага да се спре размножаването на ракови клетки. Ако клетката не се размножи, тя умира, обяснява „билкарката”.

Чесънът и броколите - мощни оръжия срещу рака

Меланомата, ракът на простата и определени форми на левкемия отслабват организма, като правят имунитета прекалено активен. Сътрудници о...

Наташа Вълкова е доктор на науките – с диплома по икономическа кибернетика и биокибернетика. Това ѝ помага да подготви елексира.

13 години след комбинацията от химиотерапия и чесновия елексир Наташа има малък цех, с който произвежда лекарството. То има патент. Започнах с 200 лева, които взех назаем от една колежка, винаги ще съм ѝ благодарна, подчерта Вълкова пред Нова телевизия. И споделя, че поръчките се трупат и вече не смогва да ги изпълнява.

Искам да подчертая, че много уважавам официалната медицина, но смятам, че тя трябва да върви ръка за ръка с алтернативната, завършва Наташа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com