Направи тренировка и помогни на Руми да пребори левкемията!

2220
Направи тренировка и помогни на Руми да пребори левкемията!
Снимка: Личен архив

Има много причини, поради които си заслужава да спортуваме – здраве, тонус, физическа форма и прочее. Всички те облагодетелстват личността и карат конкретният човек да се чувства по-добре. Днес обаче ще стане дума за една обща кауза, която превъзхожда по смисъл всяка персонална изгода.

"Благотворителен Фитнес Маратон“ е инициатива на лайфстайл веригата Pulse Fitness&Spa, включваща групово практикуване на спорт и игри от състезателен характер с цел помощ на човек в нужда. Каузата на събитието е събиране на средства за Румяна Стоянова, която е болна от левкемия. За нейното лечение са нужни €76.580.

Събитието ще се проведе на 11.05, от 11:00ч. в Pulse Fitness&Spa West Park (бул. „д-р Петър Дертлиев“ 60). Участниците ще имат възможност да се включат в групови занимания по Тапаут, Кросфит и HIIT, а също така е планирано и фитнес състезание. Организаторите на събитието са осигурили множество подаръци за участниците.

Предварително записване за фитнес маратона не е нужно и всеки – без значение член на Pulse Fitness&Spa или не – е добре дошъл. Входът е безплатен. На място ще има кутии, в които всеки ще може да даде своя принос за каузата!

От Pulse Fitness&Spa призовават да се обединим и да помогнем на Руми в борбата ѝ с коварната болест. Това е неравна битка, в която помощта на всеки е от значение. Мотото на веригата е ‚Ела в отбора‘. Именно сега е същинското време всички желаещи да помогнат на Руми да се обединят като един отбор. Всички фактори за това са налице – обща кауза, воля, възможност.

 

Да върнем усмивкатана Руми!

 

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

IBAN: BG58UBBS80021081729440

BIC: UBBS BGSF

Румяна Евтимова Стоянова

ЕКОНТ – чрез паричен превод към

ДАРИТЕЛСКАТА сметка на РУМИ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com