Дали детето Ви е било Хитлер в предишен живот?

103850
Дали детето Ви е било Хитлер в предишен живот?

Случвало ли се е 3-годишното Ви детенце да има задълбочени познания за вътрешността на Титаник или 6-годишното Ви момченце да може да превежда речите на Адолф Хитлер?

Има дори случаи, в които 7-годишно момиче описва на майка си спомените си как минава през прозореца и влиза в утробата й по пътя си от Рая.

Истории на преродени деца: Джеймс Лайнингър

Вярвате ли в преражданията? Може да приемете случая на 11-годишния Джеймс Лайнингър като съвпадение, измислица или реална история. Дж...

Макар и да звучи странно, много хора смятат, че подобни случаи са сигурен знак за прераждане на тези деца.

Вярата в прераждането датира от много векове и среща в различни общества и народи, но научните обосновки за този процес не са много.

През последните години обаче се продуцираха много риалити формати по темата, които всъщност предизвикват интерес у много хора.

Има обаче няколко сигурни признака, които според  Сандра Алварез-Смит означават, че детето Ви се е преродило. Тя е интервюирала много деца през последните години, за които се смята, че са били някой друг в предишен живот.

Поведение на възрастен човек

Спомняме си най-добре това, което ни се случва до 25-тата година

Хората си спомнят най-добре нещата, които им се случват до 25-годишна възраст. Това сочат резултатите от американско изследване, цитира...

Според множество документирани случаи деца, които са се преродили имат поведение на възрастни и всъщност интелектуално се развиват много по-бързо от свои връстници.

Специфични спомени от предишен живот

Деца, които се предполага, че са се преродили казват: „Бях на влака“ или „Би трябвало да съм бил...“.

Спомени за насилие

Повечето деца, които имат спомени, че са били някой друг в отминал живот имат и спомени за насилствена смърт.

Специален софтуер позволява неподозирано увеличаване на капацитета на окото

Според Арън Сайц, автор на изследването, въпросният софтуер е като фитнес за окото и ще ни позволи да виждаме на по-дълги разстояния. ...

Необясними познания по чужди езици

Деца, които имат спомени, че са били някаква личност в предишен живот имат и познания за езика, който са говорили в миналия си живот, като 6-годишно дете, което е превеждало думи на Адолф Хитлер без никой от роднините му да упражнява немски език.

Изобразяване на смъртта им чрез рисунки

Част от интервюираните деца изобразяват трагичния край в предишния си живот чрез рисунки на начина, по който са приключили предишния си живот.

Спомени от периода "между животите

Учени могат да блокират страха

Учени откриха неврони в хипокампуса, които потискат страховитите спомени, съобщи Би Би Си.  Тези неврони инхибитори гарантират, ч...

Деца, които вярват, че са били някой друг в предишен живот имат спомен за периода „между събитията“. Освен това те споделят на родителите си, че са ги наблюдавали от прозорец в Рая преди да се родят.

Спомени за „предишната си майка“

Децата, които вярват, че са се преродили си спомнят родителите си от предишния си живот и говорят за тях пред настоящите си майка и татко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com