Детските играчки през 2023 – тенденции и новости

4129
Детските играчки през 2023 – тенденции и новости
Снимка: Детски играчки "Елфите"

Индустрията на играчките се развива, както всички останали сектори на пазара и всяка година след най-голямото световно изложение в Нюрнберг (Германия) специалисти в сферата открояват акцентите и новите тенденции. Какви са новостите в света на детските играчки през 2023 година ни разказаха от детски играчки Елфите www.detski-igrachki.com

Discover!, Brands for Fans, MetaToys.

Discover!

Игри и играчки в изследване и откриване на нови светове. Откривателския порив е заложен във всяко дете. Любопитството води децата във всяка една стъпка от развитието им и с желание да попиват жадно информация, те питат "защо?". Различни култури, чужди държави и езици, непознати галактики и чудесата на природата – интересът към непознатото няма граници. След ограниченията за пътуване през последните няколко години ви се иска да откривате и изследвате света отново, независимо дали пътувате наистина или виртуално у дома.

Светът е голям и изненади и намаления дебнат отвсякъде

Ще озарим "черният" месец ноември с ново онлайн местенце за чудеса, защото светът е голям и изненади и намаления дебнат отвсякъде. Наши...

Образователните играчки, в най-широкия смисъл на понятието, имат за цел да доближат децата до непознатото и да ги насърчат да го изследват интензивно. Колко дълга е Великата китайска стена? Защо луната свети през нощта? Какво всъщност са яли динозаврите? Наистина ли няма слънчева светлина в дълбокото море? А земните пчели могат ли да летят назад? Децата са любопитни. Те искат да разберат и осмислят света около тях и този порив трябва да се насърчава. Днес те изследват дълбокото море, утре ще искат да разберат за света на пирамидите, а на следващия ден ще откриват флората и фауната в околните гори.

Discover тенденцията доближава децата до непознатото и ги насърчава да опознават, да учат и да разбират. Чрез образователните и креативни игри децата изследват други култури, решават загатки и изграждат базови чуждоезикови умения. Игри под формата на експерименти или проекти за сглобяване помагат на децата да научават какво е усещането да бъдеш космически изследовател например, как да проектираш и сглобиш собствена ракета, да я зареждаш с гориво и да я изстреляш. Докато изработват висяща декорация, пресъздаваща Слънчевата система например, те научават всичко за планетите в нея. Саморъчно направен калейдоскоп ще ги запознае с чудеста на оптиката, а настолна игра под формата на космическа експедиция ги кани да предприемат вълнуващо пътешествие през Млечния път. Телескоп до прозореца в стаята ще ги запознае с фазите на луната например или пътят на кометите.

Brands for Fans

Мърч продуктите. Старата чанта с Мики Маус, Соник, класиките Марвъл и Хари Потър, играчката трол, която все още стои на някой рафт или пък малкото пони. Това са все образи, които сте обичали като дете и които все още ви вдъхновяват и днес. Новите филми и фигури също са хит сред феновете - Stranger Things, Minecraft или предстоящия Wonka - прелюдия на романа „Чарли и шоколадовата фабрика“ на Роалд Дал. Това е истинската любов на феновете, предавана през поколенията.

Зелени играчки и екоустойчиви политики - грижа за здравето и грижа за природата.

 Последствията от глобалното затопляне са все по-осезаеми и отговорността за мащабите на промените в климата се пада на цялото чов...

Много родители, баби и дядовци предават това очарование на своите деца или внуци не само през мърч продуктите, а и чрез класическите играчки, които предизвикат истинска страст и вълнение у малки и големи и това е нестихваща тенденция. 

MetaToys

Какво всъщност представлява метавселената? Казано много просто, Metaverse означава да свържем живота си с множество различни технологии. Мнозина също наричат това бъдещето на интернет, където хората могат да общуват, работят, играят и творят. Метаиграчките включват блокчейн, VR/AR технология, свързан хардуер, NFT, виртуални светове, роботика и изкуствен интелект. Те правят възможно да свържем живота си с цифровия свят. Колко от този свят допуска всеки родител в живота на детето си и как иска да го използва е въпрос изцяло на лична преценка. Индустрията на играчките също разпозна тази тенденция и използва тези технологии, за да даде живот на продуктите в дигиталния свят.

Вече имате правилната раница за училище и е време да разберете как да я подреждате и носите правилно

Училището започна, раниците са закупени и сега е време за полезни съвети и малки хитринки, които ще направят животът ви по-лесен и това...

https://www.facebook.com/detski.igrachki.ELFITE

@durveniigra4kiknijarnicaelfite

@knijarnitsa_elfite

@elfite.knijarnici

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИНТЕРЕСНО:

Скални рисунки в Судан разкриват историята на предците на древните египтяни

Намериха изчезнали след войната книги на Братя Грим

Благодатният огън - между чудото, мистиката и вярата (ВИДЕО)

"Пътека на мъртвите" от неолита е открита в Ирландия

Колко е продължила най-кратката война в историята?

Котката на Шрьодингер обединява теорията на относителността и квантовата механика

Тестват нова ваксина срещу рак на кожата

Японски AI инструмент предвижда кога нови работници ще се откажат

Мистериозният ръкопис на Войнич може да е отчасти за секса и "женските тайни"

Магнитното поле на Земята се е формирало преди ядрото на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно