X
 
 

Жена получи разрешение да роди собствените си внуци

1983 1
Жена получи разрешение да роди собствените си внуци
Жителка на Великобритания получи разрешение да износи и роди собствените си внуци. Името на жената не се обявява, но британската преса я нарича г-жа М. Известно е, че сега тя е на 60 години, а дъщеря ѝ е починала от рак на 28-годишна възраст. Малко преди смъртта си младата жена е помолила майка си да износи детето ѝ, съобщи iflscience.com.

През 2014 година комитетът по оплождане и ембриология на Великобритания не разрешил на г-жа М. разрешение да получи яйцеклетките на починала си дъщеря а и да замине за САЩ, където да се подложи на процедура по оплождане с донорска сперма.

Разкриха защо на някои хора им харесва да тормозят другите

Центърът на удоволствието крие зона, която отговаря за това дали човек е склонен към това да тормози другите и други форми на немотивир...

Експертите от комитета обяснили, че не са могли да вземат такова решение заради липсата на писмено съгласие на дъщерята.

Мнението на експертите било подкрепено от Върховния съд, но апелативния се произнесъл в нейна полза и разрешил на жената да роди собствения си внук. Очаква се съществуващите правила, свързани с тези въпроси, да бъдат преразгледани.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...

Последно в Актуално