Мечките убиват за секс и си падат по оралната любов

15566
Мечките убиват за секс и си падат по оралната любов

Учените изследваха сексуалните навици на най-големите сухоземни бозайници и установиха, че мечките са големи любовчии и обичат секса.

И дори и да не сте предполагали, мечките имат отличителни сексуални черти. Мъжките са склонни със седмици да ухажват женска, изглежда изпитват удоволствие, а два мъжки екземпляра в Хърватия са хващани да правят орална любов 28 пъти за шест години.

Правата за олимпийските игри до 2024 година отидоха в Discovery и Eurosport

Международният олимпийски комитет (МОК) обяви, че всички права за телевизионно и мултиплатформено излъчване в Европа на Олимпийските иг...

Учените установили още, че мъжките мечоци получават оргазъм по време на секс, който продължава само няколко минути, съобщава още „Discovery News”.

В дивата природа мъжките прекарват около две седмици в ухажване на женската, преди да предприемат нещо. Кафявите мечки се чифтосват само веднъж на няколко години.

Изследователите от „Телемарк Юнивърсити Колидж” от Норвегия и колегите им от скандинавския Институт за изучаване на кафявите мечки са установили, че мъжките мечки са склонни да убият малкото на женската, за да я накарат да се чифтосва с тях. Ако някое от малките бъде убито от мъжкар, то той задължително става баща на следващото поколение.

Дори и да не вярвате, сексът в дивата природа не винаги цели създаване на потомство. Учените са наблюдавали индивиди, които се връщат един към друг периодично.

Discovery купи мажоритарния пакет на Eurosport

Американската компания Discovery Communications постигна споразумение с френската телевизия TF1 за придобиване на контролен пакет в на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интересно