Рисунките на НЛО в Индия са на 10 000 години

20150
Рисунките на НЛО в Индия са на 10 000 години

Изследователи са потвърдили достоверността на поразителните доисторически скални изображения, открити в Индия, пише Мегавселена.

На рисунките, които се оценяват от специалистите на около 10 000 години, ясно се виждат няколко фигури на неземни същества и обекти във формата на дискове.

Снимки доказват съществуването на НЛО

Снимки са направени от USSTrepang, SSN 674 в Арктика през март 1971 разбуниха духовете около вечния въпрос: "Има ли извънземни или не?"...

Катедрата по археология на индийския щат Чатисгарх се обърнала за помощ към различни институции, за да определят природата на тези изображения. Експертите били поразени от сходството между изобразените фигури и обекти с извънземните и летящите чинии, които често виждаме в научнофантастичните филми.

Според един от индийските експерти това изглежда, сякаш „древните хора преди 10 000 години са изобразявали своите впечатления, като са се нагледали на фантастични филми“.

Възможно ли е преди 10 000 години да са изобразявали това, което са виждали в действителност? В полза на тази версия говори това, че тези рисунки приличат на други пещерни изображения, открити в различни части по света. Скалните рисунки в Чатисгарх не са единствени по рода си, те са доста типични за няколко древни култури.

Според местния археолог Дж. Р. Бхагат това всъщност може да означава, че хората от незапомнени времена са ставали свидетели на визита на Земята от гости от други планети, което са запечатали на стените в своите пещери. Необходими са още проучвания, за да се разбере напълно характера на изображенията, за което индийският отдел нямал експерти.

Руската полиция разследва "падане на НЛО" над Петербург

Руските полицаи се опитвали да изяснят обстоятелствата около тайнствен сблъсък между два неидентифицирани обекта в небето над Санкт Пет...

Мистериозно, има няколко вярвания сред местните жители в околните села. Докато някои се прекланят пред рисунките, други разказват истории, които са чували от бащите си. Те говорели за „хора рохела“ (rohela people) – ниски същества, които се спускали от небето с летящи обекти с кръгла форма и вземали по един или двама местни жители, които никога повече никога не се връщали.

"Рисунките са изпълнени в естествени цветове, които почти не са избледнели, въпреки годините. Странните фигури държат в ръцете си нещо, което прилича на оръжие, и са лишени от ясни черти – на главите им няма нито носове, нито уста. На някои рисунки съществата са облечени в космически скафандри. Не можем да изключим наличието на въображение на праисторическия човек, но вероятността авторите на рисунките да са си измислили тези образи, е много малка", казват археолозите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com