Сезонът на бънджи скоковете е вече тук!

26407
Снимки: Bungee.bg

Скачането с бънджи става все по-популярно у нас. Всяка година, а дори и всеки месец, хиляди ентусиасти си подаряват огромна, но приятна доза адреналин под формата на свободно падане, придържани от ластично въже. За този спорт няма възраст, нито пол. Само и единствено желание, ентусиазъм и смелост.

 

Свързахме е с Bungee.bg, за да разберем малко повече за бънджи скоковете и защо е полезно човек да преодолее страха си и да си подари това невероятно изживяване. Екипът на Bungee.bg е с дългогодишен и богат опит в екстремните спортове – над 24 години се занимават с бънджи скокове и са провели над 30 000 такива!

Ето и няколко причини да се доверите на Bungee.bg за реализирането на този незабравим скок. А защо един? Нека са няколко. При Bungee.bg всеки втори скок, изпълнен в деня на събитието, е на половин цена!

Това е идеална възможност за вас, защото скачайки веднъж, вече няма да искате да си тръгнете от локацията. Ще искате още веднъж, още веднъж и още веднъж… докато инструкторът не се измори. А той няма как да го направи. Защо ли? Всеки инструктор, който работи в Bungee.bg е професионалист, завършил Национална спортна академия и преминал през специално обучение, за да може да осигури спокойствието и приятното изживяване на всеки един клиент.

Споменахме локация? Местата за скокове са изключително красиви и се намират на ключови места в България – Клисура, пещерата Проходна, Буново и Аспарухов мост. За най-екстремните клиенти - виадуктите до град Клисура са най-високото място в страната ни, от което се изпълняват бънджи скокове – 70 метра!

Проходна пещера (феноменът „Божиите очи“) е една от малкото пещери в страната ни, в която се изпълняват бънджи скокове. Пещерата се намира на 2 км от с. Карлуково и на около 120 км от София. Природата е най-добрият художник и нейното величие е осезаемо тук! Ако изберете тази локация, няма да останете разочаровани, защото получавате ударна доза адреналин, придружена с приятна разходка сред причудливите форми, които природата е сътворила. Всеки един ентусиаст след скока задължително посещава пещерата и се запознава с природното величие на този феномен.

Ако изберете село Буново за своя невероятен скок, това изживяване няма да остане забравено. То е разположено в Златишко-Пирдопската котловина, а около него се издигат Стара планина и Средна гора. Живописна панорама, адреналин и вкусен обяд можете да споделите в селото! Какво по-хубаво от това!

Аспарухов мост е мостът, от който е направен първият бънджи скок в България през 1989г. Бънджи скоковете се изпълняват над изкуствен воден канал, който свързва Варненското езеро с Черно море, т.е на този обект може да бъде изпълнен и скок с приводняване – частично потапяне във вода. На това му се казва повече от екстремно!

 

Какво чакаш? Отиди на https://bungee.bg/reservation/ , избери локация и удобна за теб дата и се наслади на едно прекрасно изживяване, предоставено от Bungee.bg. Довери се на опита!

Бънджи скоковете са на цени от 40 лв. Bungee.bg предлага и видео заснемане с дрон или екшън камера. Предварително е необходимо единствено резервиране - с обаждане на телефон 0888 48 47 00 или попълване на формата за резервация в сайта (лесно, бързо и удобно)

А тук можеш да видиш календара за предстоящите скокове на Bungee.bg - https://bungee.bg/calendar/.

Не пропускай това приключение! Довери се на опита и на ентусиазма си! Тялото ти знае какво иска, а Bungee.bg знае какво да ти даде!

Няма нужда да ни благодариш.

1,2,3… Скачамеее

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com