WINGAM в партньорство с CoolFit

7242
WINGAM в партньорство с CoolFit
Снимка: Coolfit

Водещата компания в аутсорсинг услугите - Wingam се довери на CoolFit.

Причините, поради които все повече компании избират CoolFit пред останалите подобни услуги са не само достъпната им цена и гарантирания достъп до най-добрите фитнес обекти, но и възможностите за комбиниране на различен тип услуги в едно посещение, организирането на всякакъв тип спортни събития за компаниите, както и възможността за персонализиране на абонамента с избор за втора карта за придружител.

Wingam е водеща аутсорсинг компания, управлявана от специалисти с голям опит. Главната цел на компанията е да направи обслужването и предоставянето на услугиите на техните клиенти, един професионален и безпроблемен процес. Wingam създават разликата в предоставянето и поддържането на услуги – техният опит и професионален know-how подход, гарантират професионално управление на услугите и висококачествен мониторинг.

В интервю с  Джули Соколова- Булар - HR Manager, тя разказа за новия им доверен партньор - CoolFit.

1. От къде разбрахте за CoolFit?

- Разбрахме за CoolFit случайно в интернет. Разбира се първоначално бяхме впечатлени от интересните услуги, които предлагат и цялостното им ежедневно развитие. Това, което ни заинтригува най-много е иновативната същност на CoolFit – тяхното мобилно приложение, което прави цялостното CoolFit преживяване изключително достъпно и удобно. В Wingam се стремим да показваме интерес и грижа към нашите служители и смятаме че услуга като CoolFit е чудесен начин да направим това, като поради тази причина се свързахме и с екипа на услугата. Те реагираха по бърз и безупречен начин, като успяхме да подпишем договора си с тях изключително бързо и в тяхно лице ние виждаме доверен партньор.

2. От кога започнахте съвместната си работа?

- Нашата съвместна работа започна още с началните стъпки на CoolFit. Както споменах, бяхме впечатлени от интересните услуги, които предлагат и бързото им развитие, което ни накара да смятаме, че те са подходящ и доверен партньор за нас.

3. Защо започнахте да работите с CoolFit?

- За една динамична и активна компания като Wingam, служителите са най-ценния ресурс и стоят зад всеки един успех, постигнат под името на компанията. Смятаме, че е изключително важно да показваме благодарност, грижа и интерес към нашите служители и както по-рано споменах, CoolFit се оказа най-подходящия начин да направим това. Предлагайки множество услуги и активности, обединени в един абонамент, CoolFit предразполага служителите ни да водят по-активен, интересен и здравословен начин на живот, по изключително лесен и удобен начин.

4. Кое е любимото ви нещо в CoolFit?

- За мен, CoolFit има много причини да бъде предпочитан, като това включва и страхотния избор от водещи спортни обекти, в тяхната партньорска мрежа, като интересното е, че за първи път големи вериги като Pulse Fitness&Spa и Athletic Fitness, могат да бъдат посещавани с такъв абонамент. Нещото, което изключително много харесвам в услугата, е че независимо дали човек има опит в спортуването или има различни предпочитания, поради огромния избор от обекти и услуги, с CoolFit, човек винаги може да намери нещо подходящо за него.

5. Как CoolFit повлия на вашия начин на живот? Усещате ли някаква разлика и във вашите колеги?

- Това, което усещам за себе си, е много повече мотивация и интерес да спортувам, и да посещавам предложените активности. Всички знаем, че понякога е трудно да намерим време да се погрижим за активния си начин на живот и здраве, но смятам, че CoolFit прави това много по-лесно, достъпно и приятно. Смятам, че и нашите служители, откриват тези плюсове в ежедневието си.

6. Какво е мнението на вашите колеги?

- Предлаганите от Coolfit, висококачествени услуги, широка партньорска мрежа и разнообразие от зали, басейни, съоръжения, групови занимания, СПА и уелнес центрове, са причината да смятам, че този огромен избор от услуги и лесния достъп, който предлага CoolFit, предразполага нашите служители да харесват бенефит придобивката и да избират повече дейности, в полза на своя активен начин на живот.

7. Бихте ли препоръчали услугата на ваш познат?

- Разбира се! За нас в Wingam е важно развитието, иновативността и добрият бизнес подход. Всички тези черти видяхме в CoolFit и предразположени от тяхното постоянно разрастване и увеличаване на тяхната мрежа от услуги, със сигурност бихме препоръчали CoolFit. Изключително приятно е да виждаме, такова развитие и иновативност в услуги, които не само допринасят за един много по-здравословен и активен живот, но и като цяло създават нова обществена и спортна култура в корпоративния свят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com